Bourjois viert 150e verjaardag met bijzondere Bourjois mini-nagellak collectie

Bourjois viert 150e verjaardag met bijzondere Bourjois mini-nagellak collectie

Elke make-up addict kent Bourjois wel, het make-up merk dat al jarenlang Parijse chic voor iedereen toegankelijk maakt. Maar wist je dat Bourjois dit jaar 150 jaar bestaat? Al sinds 1863 zetten de producten van Bourjois vrouwen over de hele wereld aan om hun persoonlijkheid en vrouwelijkheid voluit te tonen en hun creativiteit te gebruiken. En als er één product op dit moment volop in de spotlights staat als het op creativiteit aankomt, dan is het wel nagellak. Daarom trapt het make-up merk haar 150e verjaardagsfeestje af met een bijzondere Bourjois mini-nagellak collectie. De collectie bestaat uit 15 kleuren die elk verwijzen naar een uniek jaartal uit de geschiedenis van Bourjois.

1863 Les théâtres – Bourjois ziet het daglicht in het teken van het theater en de toneelkunsten. Deze diepe donkerrode kleur zonder parelmoer is geïnspireerd op de dikke theatergordijnen.

1879 Java – De creatie van ‘Poudre de Riz de Java’, onlosmakelijk verbonden met dit jaartal. Het groen van het doosje voor het javapoeder is opnieuw bewerkt in de versie 2013, fris en levendig zonder parelmoer.

1890 Manon Lescaut – Bourjois creëert het eerste compacte poeder voor de teint Manon Lescaut. Een licht en subtiel glinsterend ‘nude’ beige, als een eerbetoon aan het poeder.

1913 Cendres de Roses – De oplichtende teint Cendre de Roses wordt toegevoegd aan de collectie van de ‘ronde doosjes.’ Een oudroze dat het beroemde rose boisé van de blush Cendre de Roses weer oppakt.

1928 Soir de Paris – Een flitsend succes voor het parfum ‘Soir de Paris’ samengesteld door Ernest Beaux. Een diepblauw met wisselende en intrigerende weerkaatsingen, geïnspireerd door de flacon van het parfum.

1938 Mais Oui ! – De geur Mais Oui, vrouwelijk en elegant, markeert het begin van de liefdesgeschiedenis tussen Bourjois en de kleur roze. Een heel zacht, lichtgevend roze van zilver parelmoer, geïnspireerd op het universele parfum.

1950 Bourjois avec un J comme Joie – (Bourjois met de J van Joie) creatieve poëzie om verwarring met ‘bourgeois’ te voorkomen. Het oranje, de kleur van de vrede, voegt zich bij de collectie. Een nagellak vol energie, zonder parelmoer.

1956 Le Rouge Fidèle – De mythische, stralende lipstick Rouge Fidèle, die lang blijft zitten, ziet het daglicht. Een diep framboosrood, zonder parelmoereffect, is kenmerkend voor Rouge Fidèle.

1980 Boîte Ronde – Dit is hét jaar van de kleur! De petites Boîtes Rondes (kleine ronde doosjes) zijn een uitnodiging voor de wangen, met hun brede aanbod aan kleuren. Een heel levendig en intens blauw, als eerbetoon aan Bourjois, de schepper van kleuren.

1955 Grains de beauté – Het assortiment Grains de Beauté-douchetegels komt de badkamers opvrolijken. Een blauwachtige en subriel glinsterend helder roze, een knipoog naar de flacon van het beroemde Bonheur en Mousse.

2001 Coup de Théâtre – Een nieuwe akte voor op de mascaramarkt: Boujois heeft de eerste mascara met een dubbel uiteinde ontwikkeld: Coup de Théâtre! Een intens zwart, met glitters, dat uitnodigt om het toneel op te gaan.

2002 Effet 3D – De lippen worden intens vol en bieden een schitterende glans met het gloss Effet 3D. Een fuchsia gourmand, geïnspireerd op de tint Framboise Magnific van Gloss Effet 3D.

2006 Clubbing – De mascara Volume Clubbing, die tot aan het eind van de nacht blijft zitten, markeert het begin van het clubbing tijdperk.  Fonkelend goud in de nieuwe metaalic-trend van 2013, perfect voor de nachtelijke uitstapjes!

2007 1 Seconde – Bourjois creeert de Vernis 1 Seconde: aanbrengen kost nauwelijks tijd en er is dus meer tijd voor plezier. Een intens violet, zonder parelmoer. Het kleine broertje van de Vernis 1 Seconde ‘Figue Chic’ en ‘Lavande Esquisse’.

2013 Bon anniversaire! – 150 jaar en nog steeds geen rimpeltje… een fijne verjaardag toegewenst Bourjois! Het enige en unieke emblematische roze van Bourjois, zonder parelmoer.

De collectie Minis Vernis, Déjà 150 ans van Bourjois is vanaf half maart 2013 te koop bij o.a. Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en onafhankelijke parfumerieën. Verkoopadviesprijs per stuk: 2,99 euro. www.bourjois.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Nieuwe Nagellak Trend: De Matte Top Coat
Getest: Bourjois FAN-TASTIC Volume Mascara
Valentijn nagellak van OPI
Fijne nagellak in knalkleuren: Ultra Performance Nail Colour van Babor

Tags: , , , , , ,