Budget Beauty Tip: B a hairmodel bij B Academy

Budget Beauty Tip: B a hairmodel bij B Academy

Mooi haar verdient een knipbeurt op zijn tijd, maar bij een beetje kapper hapt dit ook meteen een stuk uit je beauty budget. Daarom delen wij graag deze Budget Beauty Tip die we van B Academy kregen: zij zoeken namelijk haarmodellen! Op deze manier wordt het een stuk interessanter om regelmatig een kappersbezoekje te brengen. Zij blij, jij blij!

Bij B Academy zijn nieuwe haarmodellen van harte welkom. Je wordt geknipt door B Academy cursisten die beschikken over ijzersterke vakkennis, professioneel advies en creativiteit. Je haar wordt geknipt, gekleurd en gestyled volgens de laatste trends en technieken. Daarnaast zijn er altijd ervaren educators aanwezig om begeleiding te bieden, zodat jij zeker weten met goed haar de B Academy verlaat.

En voor wie niet gelooft dat dit een echte Budget Beauty Tip is, even de prijzen:

–          Knippen 5 euro

–          Kleuren 7,50 / verftoeslag 2,50

–          Styling gratis!

Daarnaast wordt je haar behandeld met professionele producten van Wella Professionals, Sebastian Professional en Sassoon Professional.

Lijkt jou dit wel wat? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Of loop even binnen bij een van de vestigingen in Amsterdam, Arnhem of Eindhoven. Kijk voor meer info op www.bacademy.nl/hair.

Misschien vind je dit ook leuk:

Haartrends Zomer 2013: Natural Summer Waves & The Bouncy Blowdry
Haartrends Zomer 2013: Two minute Top Knot & The Looped Chignon
Haartrends Zomer 2013: Ballerina & Fishtail braid a la Sally Brooks
Ibiza Feathers Look: een van de hipste haartrends zomer 2013
Nieuwe haartrends zomer 2013: Blond, blonder, blondst

Tags: , , , , ,