CK One

CK One cosmetica

De populaire uniseksgeur CK One van Calvin Klein Fragrances wordt uitgebreid met een cosmeticalijn. De lijn zal bestaan uit 130 stuks, waaronder concealer, foundation, bronzer, blusher, mascara, oogschaduw en lippenstift. Veel items zijn om het leven makkelijker te maken. Zoals een 3-in-1 gezichtsmake-up die een serum, een primer en foundation combineert in een lichtgewichtformule.

De collectie zal in maart worden gelanceerd in het Spaanse warenhuis El Corte Inglés waarna het in april ook te vinden zal zijn in de Verenigde Staten, Australië en Frankrijk. In het najaar volgen andere landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Brazilië. Of de CK One collectie ook naar ons land komt is niet bekend. De prijzen van de producten zullen beginnen bij 10 euro.

Voor de advertentiecampagne poseren verschillende modellen, onder wie Lara Stone, Ruby Aldridge, Abbey Lee Kershaw en mannelijke modellen Viggo Jonasson en Yuri Pleskun. Omdat CK One uniseks is, wordt de cosmeticalijn ook als zodanig neergezet maar verwacht wordt dat toch uitsluitend vrouwen de producten zullen kopen.

CK One

CK One cosmetica

Zie ook:
MAC KOMT MET MARILYN MONROE MAKE-UP COLLECTIE
NICKI MINAJ EN RICKY MARTIN NIEUWE GEZICHTEN VAN MAC VIVA GLAM
MONICA BELLUCCI SCHITTERT WEDEROM IN DOLCE & GABBANA CAMPAGNE
CHILLY iBOX - ONTVANG EEN GRATIS SAMPLE & WIN EEN LINGERIESETJE
GET GLAM BEAUTYTIPS VAN ELEONORA, BERNADETTE EN IRENE

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,