Clinique - Welke foundation is het meest geschikt voor jouw huid

Clinique - Welke foundation is het meest geschikt voor jouw huid

Een leuk lippenstiftje uitzoeken is een heel stuk eenvoudiger dan de juiste foundation vinden. Niet alleen zijn er talloze verschillende foundations om uit te kiezen, het is ook nog zaak om uit dit enorme aanbod de foundation te selecteren die voor jouw huidtype het meest geschikt is. Een beetje professionele hulp hierbij is dan ook geen overbodige luxe. Gelukkig kunnen we de expertise van Clinique inroepen. Clinique weet heel wat over de huid en alle kennis die ze hebben, wordt ook toegepast in hun foundations. Zo hebben ze voor ieder huidtype een op maat gemaakte foundation. Het enige wat jij nog moet doen is uitzoeken welk huidtype je hebt en ook daar helpt Clinique je graag bij!

Clinique heeft het meest complete assortiment foundations voor ieder huidtype, huidteint en elke behoefte. Een complete dekking, of liever een natuurlijke glow? Kleine rimpeltjes wegwerken of liever een matterend effect? Voor een lichte of een getinte huid? Met vloeibare poeder- en crème-tot-poeder formules in enorm veel tinten, biedt Clinique foundations aan voor ALLE vrouwen. Kortom, wat je huidtype ook is en welke eisen je ook aan je verzorging stelt, Clinique heeft een foundation op maat voor jou!

Met de speciale Foundation tab op de Clinique Facebook pagina kun je er achter komen welke foundation het meest geschikt is voor jouw huidtype. Nog leuker is het dat je ook kans maakt om deze op maat gemaakte foundation te winnen! Wacht dus niet langer en doe de test!

Bekijk hieronder ook de video en doe je voordeel met de beautytips van de Clinique expert:

Tags: , , , , , , , , , , , ,