Clinique introduceert nagellak voor de gevoelige huid

Clinique introduceert nagellak voor de gevoelige huid

Huidverzorgingsproducten en make-up voor de gevoelige huid is niks nieuws, maar wel nieuw is nagellak voor de gevoelige huid. Clinique besloot dat het tijd was om haar A Different Nail Enamel For Sensitive Skins op de markt te brengen. Een innovatieve nagellak voor de gevoelige huid die zo min mogelijk ongewenste reacties van nagels, huid en ogen veroorzaakt.

En dan hoor ik je bijna denken, ogen? Ja, het schijnt dat wij gemiddeld 200 keer per dag onze ogen aanraken en dat een allergische reactie op nagellak rond de ogen vaker voorkomt dan wij weten. Dermatologen zijn er zelfs van overtuigd dat nagellak de belangrijkste bron van huiduitslag rond de bovenste en onderste oogleden is. Dus dan snap je dat een nagellak voor de gevoelige huid helemaal geen overbodige luxe is. Het was overigens wel een uitdaging. Clinique heeft er zes jaar onderzoek naar gedaan, met als resultaat een innovatief product dat een nieuwe norm stelt in de nagellaksector. A Different Nail Enamel for Sensitive Skins heeft een subliem uitgebalanceerde formule die zorgt voor een heldere glans en streeploos aan te brengen is. De sneldrogende lak is in 12 basis- en 4 seizoenskleuren beschikbaar en draag je er ook nog een laagje A Different Nail Enamel Base and Top Coat for Sensitive Skins overheen, dan ben je verzekerd van zeven dag lang perfect gelakte nagels. Irritatie en huidgevoeligheid proof!

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins wordt half mei in de winkels verwacht en zal te koop zijn voor een verkoopadviesprijs van 16 euro.

Misschien vind je dit ook leuk:

Nieuwe Inglot nagellak: Wake up and smell the coffee!
Nieuw seizoen, nieuwe nagellak! Max Factor Glossfinity
Nieuwe Nagellak Trend: De Matte Top Coat

Tags: , , , , ,