Clinique Lid Smoothie Antioxidant 8-Hour Eye Colour

Clinique Lid Smoothie Antioxidant 8-Hour Eye Colour

Een oogschaduw die je ogen verjongt en acht uur lang perfect blijft zitten? Dat kan met Clinique Lid Smoothie Antioxidant 8-Hour Eye Colour. Deze langhoudende crème-gel oogschaduw zit boordevol voedende ingrediënten en de prachtige rimpelbestendige kleuren. Met behulp van de unieke ‘verkoelende’ applicator zorgt de huidverzorgende formule voor zichtbare verjonging van de delicate huid rond de ogen. Een revolutionaire beauty musthave!

Clinique Lid Smoothie is eenvoudig aan te brengen: Voorzichtig in de tube knijpen en aanbrengen met de applicator, daarna lichtjes uitwrijven met de vingertoppen. Met deze makkelijk aan te brengen kleuren is het creëren van een ‘fun & flirt’ of juist gedurfde dramatische look eenvoudiger dan ooit. Lid Smoothie leent zich uitstekend voor het aanbrengen van oogmake-up in laagjes en is perfect te combineren met poederoogschaduwen. Het resultaat? Fluweelzachte en ultra langhoudende kleuren!

De innovatieve cream-to-powder formule verzacht de oogleden met essentiële, huidvoedende ingrediënten terwijl de gemetalliseerde applicator telkens weer een verkoelend en verfrissend effect geeft. De formule bevat onder meer: Antioxidanten inclusief extracten van vitamine E, broccoli, wortel, bosbessen en spinazie.
Komkommer, aloë vera en cafeïne om vermoeide ogen onmiddellijk te revitaliseren en verfrissen.
Collageen genererende peptides voor een gladde huid.

Verkrijgbaar in zes energieke kleuren: Bit O’Honey, Pinko Biloba, Sassy-fras, Currant Affair, Born Freesia en Cute cumber. Vanaf 15 september te koop voor een verkoopadviesprijs van €23,50.

Tags: , ,