Rihanna Pinterest @Tweebabii89:

Beauty- en Rihannalovers opgelet! Rihanna is samen met Kendo Beautygroep een samenwerking aangegaan en zal binnenkort een eigen make-uplijn lanceren! Schoenen, muziek en kleding was blijkbaar nog niet genoeg. 

Als wij er net zo’n huidje en perfecte make-uplook als Rihanna van krijgen, dan vinden wij het allemaal dikke prima! RiRi’s eigen make-uplijn, genaamd ‘Fenty Beauty’ komt tot stand uit samenwerking met mode- en beautymerk Kendo Beautygroep. Dit is niet het kleinste bedrijfje, want de twee hebben een contract gesloten voor minstens 10 miljoen dollar. Work, work, work, work, work.

Kendo Beauty

Kendo Beauty is een overkoepelende organisatie in de beautywereld, die beautyartikelen produceert en die jij uiteindelijk in de winkels ziet liggen. Nu dus ook de make-up van Rihanna, die uiteindelijk in de herfst van 2017 in de schappen zal liggen.

Het bedrijf heeft nog helemaal niets bekendgemaakt over hoe de producten eruit gaan zien en wat we kunnen verwachten. Maar als we een beetje nadenken zullen dat minstens Rihanna’s favs zijn: rode lipstick, black nails en een glowy foundation. David Suliteanu, CEO van Kendo is erg blij met de samenwerking: “Fenty Beauty’ door Rihanna is een ‘beauty rocket ship’ die een enorm en divers publiek gaat bereiken. We streven naar de sterren,” aldus Suliteanu.

Het merk van Rihanna zal het derde grote kleurcosmetica project van Kendo worden, hiervoor werkten ze al aan Kat Von D Beauty en Marc Jacobs Beauty

rihanna gif

Rihanna

En een divers publiek zullen ze zéker bereiken met Rihanna! Met haar 28-jarige leeftijd is ze de jongste solo-artiest die 14 nummer 1 hits op de Billboard Hot 100 heeft gescoord. Tot nu toe heeft Rihanna meer dan 54 miljoen albums en 215 singles verkocht (wereldwijd). Verder kreeg ze 8 Grammys, 12 Billboard Music Awards en 9 American Music Awards.

Kendo heeft Rihanna de kans gegeven om een grote rol te gaan spelen in de ontwikkeling van haar merk ‘Fenty Beauty’. Trouwens: die naam komt uiteraard niet uit de lucht vallen. De achternaam van de zangeres werd eerder al gegeven aan haar sneakers die zij samen met Puma ontwierp.

Tags: , , , , , , ,