Voel je fit, happy & healthy

Je slaat een tijdschrift open over gezondheid, dan heb je het niet kunnen missen: gezond eten, superfoods, mindfulness, mediteren, happy met jezelf. Heeft jouw leven verandering nodig maar weet je niet hoe?! Want hoe pak je het aan om weer lekker in je vel te zitten? Sommige boeken helpen je een handje daarbij. Wij hebben een top 6 boeken in de categorie healthy, happy & fit voor je op een rijtje gezet.

Lekker en Simpel, Jorrit van Daalen Buissant des Amorie & Sofia Chanou
Naast lekker en gezond eten zijn we ook steeds vaker op zoek naar makkelijk en snel. Bij Lekker en simpel begrijpen ze dat je wél trek hebt in lekker eten maar soms even geen zin hebt om uren in de keuken te staan. In het Lekker en simpel kookboek vind je 100 recepten met een bereidingstijd vanaf een kwartier tot maximaal driekwartier. Lekker en simpel!

Powerfood, Rens KroesHaar opa was de eerste biologische boer in Friesland en haar oma wist alles over kruiden. Zij staan dan ook aan de basis van Rens Kroes haar liefde voor gezonde voeding. De liefde voor haar vak heeft ze van haar moeder, tevens voedingsdeskundige. Ondertussen runt Rens haar eigen foodcoaching-praktijk en heeft ze het kookboekPowerfood Als je fanatiekeling bent op Instagram heb je Powerfood vast en zeker voorbij zien komen. Rens deelt haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle: gezond eten én genieten.

Werken met Mindfulness basisoefeningen, Edel Maex
Zelf aan de slag met mediteren? Dit boek bied je een uitkomst. Met dit boek & cd kun je gelijk beginnen. Edel Maex begeleid je stap voor stap in je mindfulnesstraining. Rustig worden en stress vermijden is straks voor jou een eitje. Vanaf nu help je jezelf een handje om je innerlijke rust te vinden.

Opgeruimd, Marie Kondo
Misschien heb je mensen dit wel eens horen zeggen: ‘ Rommel in je huis, rommel in je hoofd’.
Volgens Marie Kondo kunnen mensen met rommelige huizen ook chaotisch in hun hoofd zijn en de rust niet vinden. In dit boek opgeruimd krijg je adviezen om je huis te transformeren naar een ruimte vol rust en inspiratie door keuzes te maken en door te kunnen organiseren. De kunst is om dingen die je echt wilt bewaren te houden en de rest weg te doen.

Fitnessbijbel voor vrouwen, Marije de Vries
Miljoenen vrouwen worstelen met hun gewicht. Hoe pak je dat nou aan om je weer lekker in je vel te voelen? Meestal zijn goede voornemens tijdelijk en beloof je jezelf een hoop maar wordt komt daar weinig van in praktijk. Fitnessbijbel voor vrouwen helpt je kijken naar je gedrag op voeding, bewegen en ontspanning. Na zes weken kun je kennis maken met een nieuwe versie van jezelf!

De moed van imperfectie, Brene Brown
Dit boek gaat over de levenslange reis van van ‘Wat zullen anderen wel niet denken?’ naar ‘Ik ben goed genoeg’. Brené Brown moedigt de lezer aan om stress als leefstijl los te laten, perfectionisme te laten varen, creativiteit de ruimte te geven en te vertrouwen op intuïtie. De moed van imperfectie is een boek waar je écht gelukkig van wordt.

Tags: , , ,