beach-hair-4

YAY, de zon laat zich eindelijk weer zien! Wij zitten meteen met ons hoofd bij het strand, dus zochten we de knappe beach kapsel-ideeën voor je uit! Gewoon, om het lekkere weer te vieren. Heere you go:

Beach hair is het meest sexy haar dat er is! Een goede reden om de knapste beach kapsels voor jou op te zoeken. Vooral als je binnenkort op vakantie gaat is dit lijstje met kapsels een geweldig hulpmiddel om er elke dag op je allermooist uit te zien!

Vergeet de strak gestijlde lokken en de keurig geföhnde coupes. Woeste, wilde manen is véél fijner en geschikter voor op het strand. Daarbij matchen die zwierige lokken natuurlijk perfect bij jouw wapperende strandjurkjes. Gelukkig zijn deze kapsel vrij makkelijk te realiseren, omdat er simpelweg niet zo veel nodig is om een imperfect, wild kapsel te vormen. Wij zetten er een paar voor je op een rij:

#1 Beach Waves

We beginnen met het meest voorkomende beach kapsel: de wilde beach waves! Om gelijk met de deur in huis te vallen: het heeft één nadeel, want je moet er rekening mee houden dat je ‘s avonds uren aan het borstelen bent om het weer een beetje te temmen. But it’s worth it, want los haar op het strand geeft een zomerse en flirty look. Vooral met je gebruinde huidje, sproetjes, en je favoriete zomerjurkje! Zomerser kan niet!

How to?
Een look als deze maak je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk, zonder dat er een team kappers aan te pas komt. We hebben op een zomerse dag namelijk wel wat beters te doen. Goed nieuws: je hoeft enkel een duik te nemen in het zeewater! Beach waves krijg je namelijk het beste op de meest natuurlijke manier door zeezout. Je haar krijgt dan een stugge structuur, et voilà: beach hair!

Ga je niet naar het strand maar wil je wel beach waves? Kneed dan mousse in je natte haar en draai per lok een grove pijpenkrul met je handen en föhn ‘m droog. Doe dit met alle lokken en klaar zijn je fake beach waves!

#2 High & dry

Er zijn altijd meiden die panisch hun haar bovenop het hoofd binden, omdat ze geen natte haren willen krijgen. Eerlijk: wij zijn één van hen. Een beetje nat haar is prima, maar een doorweekte coupe is niet erg bevorderend voor je lokken (lees: breekt snel af). De oplossing? Een goede knot bovenop je hoofd natuurlijk! En het liefst zo nonchalant mogelijk, want op het strand hoeft het allemaal niet zo strak.

#3 Half knot

Kan je niet kiezen tussen nummer 1 en 2? Ga dan voor een combinatie! De halve knot is nog steeds in – en allang niet meer hipster- en zit hartstikke fijn. Geen haar in je gezicht, ijsje of cocktail, i-de-aal!

beach-hair-3

#4 Nonchalante vlecht

Je haar netjes invlechten is een optie voor een strandlook, maar het hoeft allemaal niet zo strak. Doe een nonchalante vlecht in en pluk er hier en daar wat stukken haar uit. Heb je dun haar en vind je een vlecht niet bij jou staan vanwege het dunne formaat? Geen zorgen, want na een uurtje zon en zee is je haar stug geworden en je vlecht een stuk dikker!

#5 Bescherm je haar!

Een sjaaltje in je haar of een hoedje op je hoofd ziet er misschien warm uit, maar trust us: het is aan te raden voor op het strand! Het ziet er niet alleen super leuk uit, maar beschermt je haar ook tegen schadelijke UV-straling. Win-win, noemen ze dat.

#6 Sjaal paardenstaart

Een variant op de voorgaande: gebruik eens een sjaaltje als elastiekje! Super leuke & zwierig. Als je het helemaal goed wilt doen, combineer je het sjaaltje bij je bikini of je zomerjurkje. All eyes on you!

beach-hair-6

Tags: , , , , , , ,