lippenstift viral

Alle lippenstift-lovers opgelet: Kylie Jenner heeft er een mega concurrent bij. Deze nieuwe lippenstift van het merk Kailijumei is een waar pareltje, een sprookje, een magisch goedje. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

De nieuwe lippenstiften van het Chinese merk bestaan uit jelly, gouden spikkels en een bloemetje IN het midden. Het is ware magie, de lippenstift van je dromen, maar vooral omdat het er zo prachtig uitziet. Niet zo gek dat Instagram los is gebarsten en overal lippenstiften met bloemen opduiken.

De lippenstift zal een glossy, roze tint op je lippen aanbrengen. Maar goed, dat doen zo veel lippenstiften, zal je nu denken. Klopt, daarom heeft deze een extraatje: de kleur verandert namelijk wanneer je lichaamstemperatuur omhoog of omlaag gaat. Op die manier heb jij altijd de perfecte roze lippen! Hoe dit kan? Eerlijk gezegd hebben wij geen idee, misschien hebben ze het afgekeken van de mood rings uit de jaren 90.

Trouwens: de lippenstift zorgt ook voor de gaafste insta-kiekjes. En daar doen we het allemaal voor, niet waar? ;)

 

Waar te koop?

De lippenstiften van 26 euro zijn nu al uitverkocht, maar je kunt gelukkig wel een pre-order doen. De website dat later deze week een re-stock plaatsvindt.

Vind jij 26 euro voor een lippenstift een beetje veel? Geen zorgen, er zijn genoeg dupes te vinden op Ebay en AliExpress. Dan ben je voor een paar euro klaar (een 2 maanden verder tot je ze in huis hebt, maar je moet er wat voor over hebben).

Nou Kylie Jenner, eat your heart out….

Tags: , , , , , , , ,