Diesel lanceert nieuwe mannengeur: Diesel Fuel for Life Spirit

Diesel lanceert nieuwe mannengeur: Diesel Fuel for Life Spirit

Is jouw man of vriend na zoveel jaren hetzelfde luchtje wel eens aan een andere geur toe? Dan hebben wij een tip voor je: Diesel Fuel for Life Spirit, een gloednieuwe parfum dat intens, energiek en onweerstaanbaar sensueel is. Een geur waar niet alleen hij, maar ook wij veel plezier aan zullen beleven!

Mannen van nu durven meer dan vroeger hun complexe kanten te tonen. Mannelijkheid is niet alleen sterk en ruw, maar ook hartstochtelijk en sensueel. Schijnbare tegenstellingen worden gecombineerd, waardoor de nieuwe mannelijkheid veelzijdig is en zelfs geraffineerd. Deze nieuwe rijke en complexe persoonlijkheid wordt ook weerspiegeld in Diesel Fuel for Life Spirit. Meer dan alleen een parfum is het een geurbeleving op verschillende niveaus; de expressie van een vurig verlangen naar vrijheid en de bevestiging van de individualiteit, gecreëerd voor mannen die hun leven op het scherpst van de snee willen beleven. Use with extreme caution!

Diesel Fuel for Life Spirit is opgebouwd uit citrusnoten, een bloemenhart en een houtachtige basis. De geur begint fris met pompelmoes, waarna geleidelijk de kruidige toetsen van bergamot en kaneel het overnemen. Als de geur zich verder ontplooit, onthult zich een diepe, donkere basis waarin amber verwarmd wordt met accenten van wierook. En waar andere luchtjes na verloop van tijd hun intensiteit verliezen, krijgt dit parfum ineens een nieuwe impuls met een akkoord van mirre en labdanum, waardoor het opnieuw energie geeft. Mannelijk en razend sexy!

Om de introductie van Fuel for Life Spirit te vieren, organiseert Diesel een aantal leuke promo acties waarbij ze met dansers steden in Nederland en België aandoen. Wil jij de geur zelf proberen en in de juiste spirit komen? Zorg dan dat je op één van deze dagen in de stad bent:

5 juli 2013 in Rotterdam
6 juli 2013 in Amsterdam op de Heiligeweg in de Diesel fashion Store, waarbij er ook een DJ aanwezig zal zijn.
12 juli 2013 in Brussel
13 juli 2013 in Antwerpen

Om alvast de Fuel for Life Spirit te beleven hebben we hieronder een fijn filmpje voor je:

Diesel Fuel for Life Spirit is vanaf juni in drie formaten te verkrijgen: 50 ml, 75 ml en 125 ml.
Verkoopadviesprijzen: € 58,50 – €75 – €96.

Tags: , , , , ,