Parfum Tip: Especially Escada

Parfum Tip: Especially Escada

Especially Escada is de nieuwe, heerlijke Eau de parfum van het modehuis Escada. Deze luxe en puur vrouwelijke geur is geïnspireerd op de speelse, spontane glamourvrouw van vandaag. Positief ingesteld, fun speelt een belangrijke rol in haar leven, het geluk dat ze uitstraalt is tevens haar kracht en ze blijft altijd trouw aan zichzelf. Een omschrijving die perfect past bij internationaal topmodel Bar Rafaeli, die tevens het nieuwe gezicht is van Especially Escada. Deze unieke geur wordt vanaf augustus 2011 wereldwijd geïntroduceerd.

Especially Escada is opgebouwd rond een delicaat roosakkoord. Het resultaat is een verfijnd, superieur parfum, met een fluweelzachte, vrouwelijke expressie. Geïnspireerd door de geur van glinsterende ochtenddauw op een stralende roos staat Especially Escada voor pure luxe, maar op een moderne, luchtige manier.

De geur opent met een intense, fonkelende topnoot van peer, gecombineerd met de exotische muskusnoten van ambrettezaad. Samen zorgen ze voor een explosie van sprankelende frisheid en de idyllische introductie tot het belangrijke hart van de geur.
In het hart van het parfum komt de bijzondere geur van een verse, bedauwde roos tot leven, gecombineerd met een waterig, aromatisch accent van rozenblaadjes in de vroege dageraad.
De delicate noten van de roos worden aangevuld door ylangylang-olie, dat zachte, bloemige en intensvrouwelijke eigenschappen tentoonspreidt. De weelderige combinatie van roos en ylangylang bepalen in hoge mate het frisse, natuurlijke, positief ingestelde karakter van de geur – deze verkwikkende ingrediënten zijn synoniem met vreugde, geluk…
Lichte muskusnoten vormen de ondersteuning van dit delicate bloemige hart en vervolmaken de geur met een subtiel snufje pure vrouwelijkheid.

’Ik ben er helemaal gek op. Het is niet te zoet en het is ook geen zware geur. Het is een echt vrouwelijk parfum, bescheiden en toch elegant. Het ruikt gewoon heerlijk.’ Bar Refaeli

Especially Escada… De line-up! (Verkoopadviesprijzen)

Eau de Parfum 30 ml €44,00
Eau de Parfum 50 ml €62,00
Eau de Parfum 75 ml €80,00
Body Lotion 150 ml €29,00
Shower Gel 150 ml €26,00

Especially Escada is verkrijgbaar vanaf augustus 2011.

Tags: , , ,