Eucerin Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler zonder injectables!

Eucerin heeft een nieuwe baanbrekende formule ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan. De vernieuwde Eucerin Hyaluron-Filler is een doeltreffende antirimpelbehandeling die belooft zelfs de diepste rimpels op te vullen, zonder dat er injectables bij aan te pas hoeven te komen.

De formule in de vernieuwde Eucerin Hyaluron-Filler bevat 5x meer Hyaluronzuur en is verrijkt met hoog moleculair en gefragmenteerd Hyaluronzuur, waardoor de crème dieper in de huid doordringt en nog krachtiger werkt tegen rimpels. Al die wetenschappelijke termen mag je wat ons betreft gewoon vergeten, maar wat je wel moet onthouden is dat door die bijzondere formule je huid in volume toeneemt, waardoor je rimpels van binnenuit worden opgevuld. Eigenlijk heeft dit hetzelfde effect als professionele injecties, zonder dat je voor van die enge prikken naar de kliniek hoeft. Geen dure cosmetische ingrepen laten doen en toch van lelijke lijntjes en diepe fronsrimpels verlost worden. Klinkt als een beauty wonder!

De Eucerin Hyaluron-Filler lijn bestaat uit een dagcrème voor de droge huid, een dagcrème voor de normale/gemengde huid (met SPF 15, dus perfect voor in de zomermaanden), een nachtcrème een intensief antirimpel concentraat en een oogcrème.

Meer weten? Kijk dan op Eucerin.nl.

Tags: , , , ,