Feestdagen make-up collecties 2012 – Guerlain Christmas Look

Feestdagen make-up collecties 2012 – Guerlain Christmas Look

Het einde van het jaar nadert en dus kunnen we ons verheugen op de Feestdagen make-up collecties 2012. Make-up met een extra feestelijke touch om flink uit te pakken tijdens Kerst en de eindejaarsfeesten. Bij Guerlain is de Christmas Look geïnspireerd op het mysterieuze Azië van het begin van de 20e eeuw.

Oosterse weelderigheid met gouden nevelsluiers, oosterse ogen en rode lippen staan centraal in de Guerlain Christmas Look. De hoofdrol in deze feestdagen make-up collectie is weggelegd voor Liu. Een waanzinnig mooie jonge vrouw uit het Shanghai  van het begin van deze eeuw. Een heldin uit een mysterieuze Oosterse wereld waarin vrouwen begeerlijke, betoverende en sublieme verleidsters waren. Liu komt in de collectie niet alleen opnieuw tot leven in de look, maar ook in het gelijknamige parfum dat speciaal voor deze collectie gecreëerd is.

In 1929 creëerde Jacques Guerlain het parfum LIU, als een ode aan de vrouwelijkheid en de ware liefde. De geur was geïnspireerd op de heldin uit Turandot, de beroemde opera van Puccini. De jonge slavin pleegde liever zelfmoord dan de naam van haar meester te onthullen op wie ze verliefd was. De geur in de zwart glazen flacon symboliseert de kracht van het geheim.

In 2012 laat Olivier Echaudemaison zich inspireren door de geheimen van Liu en laat hij het parfum opnieuw tot leven komen in een limited edtion voor de feestdagen. Het parfum met de geur van rozen en noten van hout, iris en vanille, laat je niet alleen heerlijk ruiken, maar geeft ook je huid en haar een lichte gouden schittering. Een klein kneepje in het peertje en het parfum verspreidt zich samen met het luchtige, losse poeder, zodat je gehuld wordt in een gouden nevel.

Het andere pronkstuk uit de Guerlain Christmas make-up is het LIU Palette voor de ogen en de lippen. Geraffineerd en doordacht met karmijn- en blauwachtig rood voor de lippen en brons, koper en witgoud voor de ogen. Een matzwarte poeder eyeliner, die vochtig of droog gebruikt kan worden, zorgt voor een gekalligrafeerde Oosterse oogopslag. Het superplatte Chinees gelakte doosje is voorzien van een breed spiegeltje. De penselen zorgen ervoor dat je de make-up net zo zorgvuldig kunt aanbrengen als met een kalligrafeer pen.

Feestdagen make-up collecties 2012 – Guerlain LIU Parfum & Palette

Feestdagen make-up collecties 2012 – Guerlain LIU Parfum & Palette

www.guerlain.com

Meer Make-up Trends en Looks bekijken? Ga dan ook naar:

Make-up Trends Winter 2012 2013 - Matching Smoky eyes & nails!
Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013: Volle lippen en strak omlijnde ogen
Make-up Looks voor Najaar 2012: Marilyn Monroe by MAC
Make-up Trends Najaar 2012: Eyeliner Statements + Looks en Tips

Tags: , , , , ,