Eye Candy Kunstwimpers veroveren Nederland

Eye Candy Kunstwimpers veroveren Nederland

Kunstwimpers zijn dé manier om je Feestdagen make-up die extra wow factor te geven en met de decembermaand in het vooruitzicht willen we je graag even aan Eye Candy voorstellen. Dit Britse topmerk is het favoriet bij Britse celebs en make-up artiesten en is nu ook geïntroduceerd in Nederland!

Waarom Eye Candy kunstwimpers zo populair zijn is simpel: ze zijn gemakkelijk aan te brengen en nauwelijks voelbaar, zelfs voor contactlens draagsters. Ook de bijbehorende lijm is prettig in gebruik, droogt elastisch op en is niet voelbaar op de oogleden. Daarbij zijn ze met de hand gemaakt van echt haar, waardoor ze er mooi en natuurlijk uitzien. Eye Candy kunstwimpers zijn meerdere keren te gebruiken. Er zijn Eye Candy wimpers voor een natuurlijke dagelijkse look, maar als je naar een bijzonder feestje gaat kun je ook kiezen voor een heerlijk glamoureffect a la Lady Gaga, of dramatisch omlijste Bambi ogen. Nu zou je misschien verwachten dat je voor deze kwaliteit wimpers wel flink in je portemonnee zou moeten duiken, maar dat valt enorm mee. Een setje Eye Candy kost 7,99 euro en is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

Nog nooit eerder kunstwimpers gedragen? Als je het aanbrengen eenmaal onder de knie hebt, is het een koud kunstje. De Britse topvisagiste Ariane Pool legt het je hieronder in vijf simpele stappen uit:

Stap 1: Breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.

Stap 2: Haal de kunstwimpers een voor een voorzichtig uit de verpakking en plaats ze op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.

Stap 3: Draai de wimpers eventueel voorzichtig rond een potlood om de strip te buigen – dit maakt het aanbrengen nog makkelijker.

Stap 4: Houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (een paar seconden).

Stap 5: Kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.

Meer Feestdagen Make-up Trends en Tips bekijken? Ga dan ook naar:

Feestdagen Make-up Inspiratie - Parels op je nagels
Feestdagen Make-up - De perfecte smokey eyes
Beauty Tip van Sanex: koud douchen maakt slanker!
Feestdagen make-up collecties 2012 – Guerlain Christmas Look
Make-up Trends Winter 2012 2013 - Matching Smoky eyes & nails!
Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013: Volle lippen en strak omlijnde ogen
Make-up Tips van Make-up artist Lisa Butler - VIDEO

Tags: , , , , ,