Feestdagen Make-up Inspiratie - Parels op je nagels

Feestdagen Make-up Inspiratie - Parels op je nagels

Met de decembermaand in aantocht besteden we extra aandacht aan Feestdagen Make-up Inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van parels op je nagels? Met de Nail Art van PUPA is het een koud kunstje om extra glamorous voor de dag te komen. Met twee producten maak je in een paar eenvoudige stappen een stunning drie-dimensionele nail art. Leuk om je party look net die extra touch te geven!

De Nail Art Mania Bubbles kit van PUPA bestaat uit een Lasting Color Glossy Nail Polish, een schaaltje op de bolletjes in op te vangen tijdens het aanbrengen en natuurlijk de gekleurde pareltjes zelf.

Benieuwd hoe je zo’n bubbly nail art aanbrengt?

1. Breng altijd een Base Coat aan ter bescherming van de nagels. Breng daarna een laagje Lasting Color aan en wacht 4 minuten tot het goed droog is.

2. Werk steeds 1 nagel tegelijk af. Breng een tweede laagje Lasting Color aan, schud daarna het flesje met de bolletjes en strooi ze over de gelakte nagel. Hou je vinger boven het schaaltje om het teveel aan bolletjes op te vangen, deze kun je later eenvoudig weer terug in het flesje schenken.

3. Druk zachtjes de bolletjes aan voor een long lasting resultaat en wacht 15 minuten tot het goed droog is. Om het resultaat nog langer vast te houden kun je op de rand van de nagel nog een laagje FIX & SHINE Topcoat worden aangebracht.

Deze nail art kit is als limited edition verkrijgbaar in de kleuren Black, Violet, Blue, Multicolor, Grey en White en kost 12,95 euro. www.pupa.nl

Meer Feestdagen Make-up Inspiratie opdoen? Ga dan ook naar:

Feestdagen Make-up - De perfecte smokey eyes
Feestdagen make-up collecties 2012 – Guerlain Christmas Look
Make-up Trends Winter 2012 2013 - Matching Smoky eyes & nails!
Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013: Volle lippen en strak omlijnde ogen
Make-up Trends Najaar 2012: Dior Golden Jungle AW12

Tags: , , , ,