Geef je look een kleurboost met OPI Neon Revolution nagellak collectie

Geef je look een kleurboost met OPI Neon Revolution nagellak collectie

Of het nu wel of geen zomer wordt dit jaar, met een fijne kleurboost geef je jezelf en je humeur een instant oppepper! En daar is de nieuwe OPI Neon Revolution nagellak collectie meer dan geschikt voor. Met een lekkere lik neon op je nagels (en vergeet je teennagels niet) geef je een hele nieuwe draai aan je outfit.

De Neon Revolution nagellak collectie bevat vier knalkleuren, geel, oranje, blauw en roze en hebben klinkende namen: Don’t Say It – Yellow It! The Time Is Pow! Pink Outside The Box en Blue It Out Of Proportion.  Bekijk hieronder de afbeelding maar eens voor wat inspiratie:

Geef je look een kleurboost met OPI Neon Revolution nagellak

Geef je look een kleurboost met OPI Neon Revolution nagellak

Advies bij het lakken:
Start met een laagje witte base coat, dit zorgt voor een nog intenser kleureffect. Lak daarna twee laagjes in je favoriete Neonkleur en eindig met een top coat voor extra glans en bescherming.

De Neon Revolution nagellak bevat net als de andere lakjes van OPI geen DBP, tolueen of formaldehyde. Vanaf half juli zijn de Neon lakken als limited edtion mini pack verkrijgbaar voor 26,95 euro. Daar zit dan ook de witte base coat en de beschermende top coat bij in.

Kijk op www.opi.nl voor meer informatie en verkoopadressen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Clinique introduceert Nagellak voor de gevoelige huid
Beauty Review: Footner Socks - babyzachte voeten zonder vijlen!
Naakte Kate Moss voor St. Tropez