Geen zin in pottekijkers? Neem de artiesten ingang bij The Wax Bar Amsterdam

Geen zin in pottekijkers? Neem de artiesten ingang bij The Wax Bar Amsterdam

Afgezien van de hippe baardentrend is glad en haarloos voor wat betreft het lichaam nog altijd de trend. Sterker nog, The Wax Bar heeft al weer haar 4e filiaal geopend, waaruit blijkt dat het laten waxen van je benen, bikinilijn of andere plaatsen met ongewenst haar, steeds populairder wordt. Aan de Van Baerlestraat 55 in Amsterdam kun je nu ook terecht voor het professioneel laten verwijderen van ongewenste haargroei door de Wax Technicians van The Wax Bar. En dat discretie voorop staat blijkt wel uit het feit dat ze ook een artiesteningang aan de zijkant hebben gemaakt, waar je ongezien naar binnen kunt glippen.

Wat The Wax Bar uniek maakt, is de exclusieve wax die ervoor zorgt dat de huid niet beschadigd wordt. De unieke shrink-wrap-wax klemt zich om het haartje heen en plakt niet aan de huid vast. Om de huid alsnog tegen onder andere warmte te beschermen brengt de Wax Technician eerst een dun laagje jasmijn olie aan. Deze snelle en bijna pijnloze behandelingen worden zeer hygiënisch uitgevoerd. ‘The Wax Bar’ werkt met een no double dipping beleid; bij iedere waxapplicatie gebruikt de Wax Technician een nieuwe spatel om het gevaar van kruisbesmetting te voorkomen. Vóór elke behandeling wordt de werkplek volledig gedesinfecteerd om uiterste hygiëne te waarborgen. Een passend advies voor behandeling per lichaamsdeel is noodzakelijk. Elke nieuwkomer krijgt een persoonlijk intakegesprek en voor het beste resultaat staan voor- en nabehandelingstips ook op de website. De professionele Wax Technicians zijn erop getraind om snel en nauwkeurig ongewenst haar te verwijderen.

Naast de artiesteningang aan de zijkant, kun je bij The Wax Bar ook heel discreet online je gewenste behandeling en tijd reserveren. Het voordeel hiervan is ook nog eens dat je een voordeliger tarief krijgt, dan wanneer je zonder afspraak binnenloopt. Kijk voor meer informatie op www.thewaxbar.nl.

Lees meer Beauty Nieuws:

Beauty Review: Footner Socks - babyzachte voeten zonder vijlen!
Het Beauty geheim van modellen en visagisten: Embryolisse!
Wees je eigen nagelstyliste met SensatioNail
Beauty Musthave: Philips VisaPure
Nieuwe Beauty Trend: Wimperextensions van Beaulashes
Naakte Kate Moss voor St. Tropez
ZIEN! Dove The Real Beauty Sketches Film
Ibiza Feathers Look: een van de hipste haartrends zomer 2013

Tags: , , , , , ,