Get Glam met Coca Cola

Get Glam met Coca-Cola Light

Get Glam met Coca-Cola Light en maak elk uur kans op een make-up kit van Benefit! Elke make-up addict kent Benefit Cosmetics. Het Amerikaanse make-up merk is ontstaan in de jaren ’70 in San Francisco en door de samenwerking met Coca-Cola Light kent binnenkort iedereen dit iconische cosmeticamerk!

Coca-Cola Light heeft hun blikjes gepimpt in de stijl van drie typische Benefit girls. Eleanor, Bernadette en Irene. Kies de Benifit girl waar jij het meest mee hebt en ga op een virtuele shoppingtour met Coca-Cola Light. Ben jij een echte die-hard shopper? Grote kans dat je dan één van de geweldige Benefit make-up kits in de wacht sleept die elk uur weggegeven worden. Nog leuker: je maakt ook nog eens kans op de hoofdprijs: een VIP Fashion Day voor jou en 2 vriendinnen inclusief personal stylist en fashion cheques t.w.v. 1000,- euro per persoon! Shoppen, make-up en fashion; hoe Glam wil je het hebben?!

Ga naar www.Coca-ColaLight.nl en Get Glam met Coca-Cola Light!

Get Glam met Coca Cola

START - Get Glam met Coca Cola Light

Get Glam met Coca-Cola Light! Ga op een virtuele shoppingtour met Coca-Cola Light en maak elk uur kans op een make-up kit van Benefit. Daarnaast maak je kans op de Hoofdprijs: een VIP Fashion Day voor jou en 2 vriendinnen inclusief personal stylist en fashioncheque ter waarde van 1000 euro per persoon! In de online Get Glam game stap je in de huid van Eleanor, Bernadette of Irene: de glamorous Coca-Cola Light girls. Help jij deze ladies voldoende items te verzamelen zonder gestopt te worden door één van de opdringerige verkopers? Mooi, dan maak jij als volleerd shopper elk uur kans op één van de glamorous prijzen. Fashion, glamour, make-up en style: Get Glam met Coca-Cola Light! 

Get Glam met Coca Cola

WIN een exclusieve VIP Fashion dag

Tags: , , ,