De sleek, straight & simple look van Gwyneth Paltrow tijdens de Oscar uitreikingen zorgde voor heel wat oohs & aahs rond de rode loper en op verschillende mode- en beautyblogs de dagen erna. Gekleed in een zilveren jurk van Calvin Klein afgemaakt met juwelen van Louis Vuitton zag de Amerikaanse actrice er stralend uit. Maar je kunt nog zo’n mooie glamorous dress dragen, als je haar niet goed zit, is de look simpelweg niet oké. Harry Josh, International Creative Consultant bij John Frieda is degene die ervoor heeft gezorgd dat Gwyneth’s hairstyle perfect matchte met haar klassieke, elegante red carpet look. En hij deelt zijn styling geheimen graag met ons.

’Gwyneth was my inspiration. She never tries to impress and her sophistication comes from within–a hairstyle shouldn’t overshadow that. She’s always had impeccably chic personal style and I wanted her hair to reflect that on the Red Carpet.’ – Harry Josh

Get the Look:
Harry begon met het aanbrengen van de nieuwe John Frieda Frizz-Ease 3-Day Straight voor superzacht en glanzend steil haar dat de hele nacht pluisvrij zou blijven.
Harry föhnde het haar zorgvuldig gedeelte voor gedeelte met gebruik van een Mason Pearson borstel. Vervolgens ging hij elk gedeelte nog eens na met een kam en een stijltang, zodat elk haartje perfect zacht en steil was. Harry gaf Gwyneth’s haar een middenscheiding en kamde alle haren zorgvuldig naar beneden waarbij hij John Frieda Frizz-Ease Secret Agent Flawless Finishing Crème gebruikte om zelfs het kleinste springerige haartje te temmen. Dit must-have beauty product is een perfect on-the-go styling wapen voor de rode loper. En heel handig: het is klein genoeg om in een clutch mee te nemen voor wat extra instant glamour als je het nodig hebt.

*afbeelding via John Frieda

Tags: , ,