victoria's secret instagram

We willen allemaal weten wat het geheim achter de fantastische killer body’s van de Victoria’s Secret Angels is. Goed nieuws, wat je kunt nu dankzij Instagram en twee modellen precies zien wat hun workoutschema is. Je kunt hun tips regelrecht overnemen en wie weet heb jij na een tijdje ook zo’n killer body!

Het Instagramaccount @joja is opgericht door Victoria’s Secret Angels Josephine Skriver en Jasmine Tookes. De meiden hebben ongeveer een maand geleden een platform opgericht waarop ze hun fitnesstips met jou delen. Kortom: gratis fitspiratie voor jou! Super leuk detail: de meiden zijn niet alleen fitness-buddies maar ook beste vriendinnen! Hun account is dan ook een echte must-follow.

De meiden begonnen hun carrière rond dezelfde tijd en trainen al jaren samen. “We houden allebei heel erg van fitness en health en we wilden onze fans een kijkje laten nemen in onze fitnessroutine,” zegt Jasmine Tookes tegen Vogue. “Op een dag probeerden we yoga poses te doen als een duo. Online deden we inspiratie op en kwamen we erachter dat er ontzettend veel poses zijn die je kunt uitproberen! Het leek ons leuk om die te laten zien aan de fans, inclusief zelf bedachte poses,” voegt Skriver daaraan toe. “Dus bedachten we een grappige mashup van onze namen en creëerden we een Instagramaccount!

Op hun account plaatsen ze bijna dagelijks een leuke foto of video, want ja: een fitnessroutine van een Angel betekent iedere dag sporten. Nu volg jij misschien al meerdere fitnessaccounts en vind je dit geen vernieuwing, maar in tegendeel tot andere accounts leggen de modellen de nadruk op sporten met een vriendin. Het is volgens hen erg belangrijk om een fitnessbuddy te hebben. Je kunt elkaar helpen en inspireren om verder te gaan. Tookes zegt tegen Vogue: “Het leukste aan samen sporten is dat je elkaar tot het uiterste kunt pushen! Als zij 15 push-ups doet, moet ik er 16 doen!”.

Fitnesstips van @joja

Wij hebben vast een paar leuke fitnesstips die we op het Instagramaccount tegenkwamen voor je opgezocht:

– Zorg ervoor dat je je spieren goed stretcht nadat je hebt gesport. Vooral wanneer je uiteindelijk geen grote spieren wil hebben! Lange & slanke spieren is wat we willen!

– Voor een goede workout hoef je niet per se naar de sportschool. Probeer soms ook eens wat nieuws en daag jezelf uit. Ga bijvoorbeeld naar een klimhal of ga eens baantjes trekken in het zwembad!

 

Tags: , , , , , , ,