Haar Tutorials: Wella Paris Catwalk Looks

Haar Tutorials: Wella Paris Catwalk Looks

Je eigen Paris Fashion Week Looks maken moeilijk? Niet met deze simpele haar tutorials!

Paris Fashion Week zit er weer op en dat betekent dat de mode- en beautywereld weer volop inspiratie heeft opgedaan voor de mooiste looks voor de lente van 2013. Nieuwe mode, maar ook nieuwe make-up en haarstijlen. En zeker voor wat betreft het laatste, hoeven we niet te wachten tot de lente om de mooie hairdo’s uit te proberen. De typische strakke glanzende Parijse looks die we onder andere bij Christian Dior, Givenchy en Chanel hebben gezien, zijn namelijk heel eenvoudig zelf te creëren. Hoe je zelf zo’n klassieke chignon in elkaar draait? Wella legt het in deze simpele haar tutorial stap voor stap uit:

Om deze look helemaal perfect te krijgen, heeft Wella een Paris Glossy Chic lijn ontwikkeld. Deze lijn van de Pro Series by Wella geeft je haar glans en glamour, de twee belangrijkste ingrediënten voor een echte Parijse catwalk look. (vanaf oktober te koop verkoopadviesprijs vanaf 4,99 euro).

Wil je een iets nonchalanter effect? Dan heeft Wella Styling Expert Marielle Bastiaansen ook een haar tutorial voor je. Ze legt hieronder uit hoe je heel eenvoudig een creatieve twist geeft aan je chignon door het een fashionista touch te geven.

Meer zien? Ga dan naar www.wellaproseriesacademy.nl.

 

Meer Haar inspiratie opdoen? Ga dan ook naar:

Catwalk Report: Wella Professionals TrendVision 2012 Awards
Haartrends Herfst Winter 2012 2013 – Retro Nouveau
Haartrends Najaar 2012 - Lang dromerig haar a la Gucci
Haartrends Najaar 2012 - Gevlochten knotjes op de Catwalk
Haartrends 2012 – Looks en Inspiratie van Schwarzkopf
Haartrends 2012 - Dip dye, Ombre en Chalking

Tags: , , , , , , ,