Think Pink! -  Catwalk Haartrend

Think Pink! - Catwalk Haartrend

Waar spot je een haartrend het eerst? Juist, op de catwalk. Al neuzend door de foto’s van de internationale catwalkshows f/w 11 kwamen we toch wel heel vaak roze hairdo’s tegen. Van suikerspin roze lokken bij Charlotte Ronson tot fluo pink paardestaarten bij Jeremy Scott. Dus ladies pak de verfpot er maar bij want roze kan wel eens de haartrend voor komend seizoen gaan worden!

Iemand die de roze revival in ieder geval een boost heeft gegeven is model Charlotte Free die voor het eerst haar lokken roze verfde op haar 15e toen het uitging met haar vriendje. Charlotte was te bewonderen met haar roze signature look bij o.a. Vivienne Westwood Red Label waar ze de show opende, Jeremy Scott, Charlotte Ronson en Manish Arora.

We spotten de roze haartrend eerder al voor het komend najaar bij Solo in de vorm van krachtige purple en pink creaties. In de celebrity scene is roze haar al een tijdje niks nieuws meer. Avril Lavigne, Kelly Osbourne, Pixie Geldof, Christina Curry en natuurlijk zangeres Pink en Lady Gaga zijn al langer fan van de trend. Nu de roze haartrend zich op de catwalk heeft gepresenteerd voorspellen wij een ware beauty buzz!

Tags: , , , , , ,