haar trends

Hoewel we met ons hoofd nog middenin de zomer zitten, komen de najaarstrends alweer om de hoek kijken. Fashion- en beautyland zitten niet stil en hebben nu al bepaald wat de trends van de herfst/winter 2016 worden. Om jou goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen , hebben we wat voorwerk gedaan en de grootste trends opgezocht. You can thank us later.

Bij Mixitup proberen we het altijd van de positieve kant te zien. Hoewel we vaarwel moeten zeggen tegen de heerlijke zomer, heeft het najaar ook zo z’n charmes. Een nieuw seizoen betekent namelijk nieuwe trends. En is er een beter moment om een makeover te nemen dan bij verandering van het weer? Nope! Dit is je kans om de meest trendy haartrends op te zoeken, zodat je precies weet wat jouw nieuwe kapsel wordt! Geen zorgen, wij hebben het voorwerk vast voor je gedaan. Dit worden dé haartrends van aankomend seizoen:

#1 De messy lob

De bob kennen we natuurlijk al langer, net als de lange bob: de lob. Ook volgend seizoen zou de lob zomaar eens heel hot kunnen worden. I mean, Kendall Jenner, Alexa Chung en Cara Delevingne lopen ermee en we mogen met zekerheid zeggen dat dit grote trendsetters zijn. De lob lijkt op die van voorgaande jaren, maar is dit keer net iets minder netjes. Het gaat allemaal om die effortless, out-0f-bed look. Dat betekent heel veel texture in je haar sprayen met je salt spray die je afgelopen zomer hebt gekocht!

#2 Wafelhaar

Haal je wafeltang maar weer van zolder.. want het wafelhaar is back! De catwalks stroomden over van kleding, maar ook van beautylooks die ons doen denken aan vroeger. De ’90s zijn back in business, en daarmee het wafelhaar! Bij verschillende catwalkshows, waaronder Marc Jacobs hebben we deze trend gespot en ook celebrities (o.a. Gigi Hadid) lijken de trend wel te waarderen.

wafel haartrend 4

#3 Permanent

Is het permanentje terug? We hadden het nooit gedacht, maar ja: de all-out krullenbol is back! Waag jij je liever niet aan permanent, omdat het slecht is voor je haar? Gelukkig kom je ook een heel eind met een kleine krultang.

krullen haartrends najaar

#4 Texture!

Het mag volgend seizoen allemaal overdreven en to the max. Woeste krullen, getoupeerd haar of een afro: het kan allemaal. Zolang het maar messy en ongepolijst is.

Tags: , , , , , , , , ,