HUNKERMOLLER - BEAUTYLINE COLLECTIE

HUNKERMOLLER - BEAUTYLINE COLLECTIE

Mooie lingerie én een verzorgd uiterlijk zijn de keywords van jezelf mooi voelen en daardoor mooi zijn! Dit najaar lanceert Hunkemoller een sexy nieuwe beautylijn waarin het thema sexy centraal staat. Luxe, maar toch betaalbare verwen-jezelf-producten die ervoor zorgen dat je jezelf nog mooier en vrouwelijker gaat voelen.

Hunkemollers Beautyline is een uitgebreide collectie die bestaat uit een eau de toilette, bodylotion, showergel, home diffuser, lipgloss, lipbalsem, nagellak en een make-up pallet. Het uitgebreide assortiment bestaat uit bloemige en fruitige aroma’s die zorgen voor een vrouwelijke en sensuele geur.

Een klein voorproefje van de make-up must-haves die we kunnen verwachten:

De lipgloss is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en heeft een fruitige geur/smaak. De nagellak is er in 4 verschillende fashion kleuren, paars, rood, zacht roze en chocoladebruin. Tot slot bestaat het sexy make up pallet uit zwoele kleuren eyeshadow, perfect voor het creëren van smokey eyes, een oogpotlood, mascara en een lipgloss. Het pallet is uitgevoerd in de Hunkemöller kleuren roze met zwart.

Vanaf 17 oktober 2011 is de beautylijn verkrijgbaar in de Hunkemoller winkels. De prijzen variëren van €3,99 tot €17,99. Hunkemoller.nl

Tags: , , , , , , , ,