Ibiza Feathers Look: een van de hipste haartrends zomer 2013

Ibiza Feathers Look: een van de hipste haartrends zomer 2013

Een van de nieuwste haartrends voor zomer 2013 is de Ibiza Feathers Look. Vorig jaar zagen we deze haartrend al voorzichtig de kop opsteken, maar nu celebs zoals Kim Kardashian, Jessica Simpson, Hillary Duff en Jennifer Love Hewitt al gespot zijn met deze typische Ibiza Strandlook, verwachten wij dat de hype compleet losbreekt deze zomer.

Wat is het en hoe werkt de Ibiza Feathers Look?
De haarextensions van bijvoorbeeld Featherworkxx – één van de merken die dit aanbiedt – zijn gemaakt van originele hanenveren van de beste kwaliteit uit Amerika. Met deze extensions creëer je in een handomdraai een uniek kapsel zonder schade toe te brengen aan je eigen haar. De feather extensions zijn eenvoudig zelf in je haar aan te brengen, te verwijderen en te hergebruiken. Je haar is eenvoudig te stijlen en kan gewoon met de extensions erin worden gewassen, geföhnd, gekruld en gestyled, zoals je dat ervoor ook deed. De Featherworkxx extensions kunnen tot wel drie maanden in je haar blijven zitten en zijn beschikbaar in verschillende kleuren – van heel natuurlijk tot fel neon – en variëren in lengtes van 15 tot 32 centimeter. De Feathers kosten vanaf 7,50 per stuk.

Ibiza Feathers Look van Featherworkxx

Ibiza Feathers Look van Featherworkxx

Is de Ibiza Feathers Look helemaal jouw ding voor deze zomer? Kijk dan eens op www.hairworkxx.com voor meer info en de verkoopadressen.

 

Benieuwd naar meer Haartrends SS13? Ga dan ook naar:

Haartips voor een nieuwe Lente Look door Wella stylist Sacha Breuer
Haar Inspiratie van de Catwalk: John Frieda @ Londen Fashion Week
Haar inspiratie – Nieuwe Looks van Schwartzkopf
Get the Catwalk Look: Grafische staart @ Studio JUX
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel - Report 1
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 2
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 3

Tags: , , , , , ,