Kardashians lanceren make-up merk Khroma Beauty

Kardashians lanceren make-up merk Khroma Beauty

Altijd al de oogopslag en de volle lippen van de Kardashians  willen hebben? Dan is er goed nieuws voor je: het nieuwe make-up merk Khroma Beauty van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian is vanaf nu verkrijgbaar in Europa.

Khroma Beauty biedt een ruime collectie innovatieve ‘signature’ producten, geïnspireerd op de afzonderlijke looks en voorkeuren van Kim, Khloé en Kourtney. De complete productlijn is vanaf voorjaar 2013 verkrijgbaar, maar er zijn nu al vijf limited editions verkrijgbaar via de officiële webshop. De limited editions bestaan uit drie verschillende ‘Kardazzle Face Palets’, een ‘au naturel’ lip kit en een SheBang Eye Transformation Kit. En voor wie dacht dat je voor deze luxe make-up musthaves wel flink in de portemonnee moet duiken, heeft het mis. De producten zijn stuk voor stuk heel betaalbaar. En dat is ook meteen waar de Kardashians zich mee willen onderscheiden. Khroma Beauty biedt innovatieve formules, originele combinaties en hoogwaardige ingrediënten, maar dan wel in een unieke prijs/kwaliteit verhouding.

De complete productlijn die in 2013 gelanceerd zal worden, bevat onder andere mascara’s, lipgloss, nagellak, een breed assortiment foundations en airbrush leg make-up. Khroma Beauty zal verkocht worden via de webshop en bij drogisterij- en parfumketens in heel Europa.

Met de lancering van Khroma Beauty gaat er een langgekoesterde wens van de Kardashians in vervulling: ‘In iedere vrouw huist een glamour girl. Daarom is een eigen make-up lijn met onze favoriete looks een droom die werkelijk wordt. Make-up is een essentieel deel van ons leven, we kunnen niet wachten om onze looks en producten met alle fans te delen’, aldus de zusjes Kardashian.

www.Khromabeauty.eu

Meer Beauty Nieuws bekijken? Ga dan ook naar:

Beauty Video: Marilyn Monroe & Chanel No. 5
Beauty Video: Gwyneth Paltrow voor Max Factor
Fab. lanceert eerste parfum Fabelle
Beauty Nieuws: Karl Lagerfeld voor Shu Uemura

Tags: , , ,