Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain lanceert haar nieuwste parfum La Petit Robe Noire op 5 augustus om 13.00 uur in de Bijenkorf en jij bent daarvoor uitgenodigd! Trommel je vriendinnen op en kom in je mooiste ‘Little black dress’ naar de Bijenkorf in Amsterdam of Rotterdam, om samen met Guerlain de mooiste en meest vrouwelijke parfum lancering ooit mee te vieren!

Guerlain heeft haar nieuwe parfum La Petite Robe Noire geïnspireerd op ‘The Little Black Dress’, het bekende zwarte jurkje wat voor elke vrouw een onmisbaar en favoriet item is in haar garderobe. Guerrlain belooft ons een bijzondere geur met ingrediënten als zwarte thee, Bulgaarse roos, patchouli en zelfs een vleugje drop. Wij zijn heel benieuwd naar deze nieuwe modeklassieker in een flesje!

Guerlain La Petite Robe Noire Lancering
Tijdens de lancering kun je als eerste in Nederland één van de 150 genummerde flacons van La Petite Robe Noire bemachtigen en ontvang je er een full size bodylotion bij. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een van de vier geweldige prijzen: La Petite Robe Noire # 1, La Petite Robe Noire # 150 en twee La Petite Robe Noire beauty-sets met de complete badlijn en make-up gifts. Need we say more? Reden genoeg dus om je mooiste little black dress uit de kast te toveren om deze spectaculaire Guerlain parfum lancering mee te maken.

Wat: Lancering Guerlain La Petite Robe Noire
Waar: de Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam
Wanneer: 5 augustus om 13.00 uur

Om een klein tipje van de mysterieuze sluier van La Petit Robe Noire op te lichten, hieronder alvast het campagne filmpje:

Lees ook:
Stem op Miss GOSH 2012 en win een Goodiebag
Dsquared2 Potion for Women - Parfum met een geheim recept voor verleiding
MAC Heavenly Creature - een hemelse make-up
Lush Emotional Brillance Make-up
BOURJOIS PARIS FLOWERS – Make-up Look zomer 2012
Make up Look Herfst 2012 - PUPA China Doll

Tags: , , ,