L’Oreal Professionnel Solar Sublime Anti-Frizz Melk

L’Oreal Professionnel Solar Sublime Anti-Frizz Melk

De zomer is heerlijk, alleen niet altijd voor je haar. Zon, zee en chloor kunnen je lokken in no time veranderen in een bosje stro, terwijl je juist in de zomer wilt kunnen genieten van glanzend en soepelvallend haar. Je haar extra verzorgen en beschermen tijdens de mooie zomerdagen is dan ook absoluut geen overbodige luxe.

De zomerlijn Solar Sublime van L’Oréal Professionnel Série Expert biedt professionele verzorging voor het haar tijdens en na blootstelling aan de zon. De verschillende producten zijn perfect op elkaar afgestemd en bieden de beste verzorging voor normaal haar, gekleurd haar of haar met highlights.
Wat de producten in de Solar Sublime lijn zo speciaal maken is een technologie genaamd MEXORYL S.O. wat een beschermend en isolerend laagje om de haarvezel legt en haar zo beschermt tegen UV-B stralen. Daarbij binden de positief geladen moleculen zich aan de negatief geladen haarvezel, waardoor je haar langdurig diep wordt beschermd en verzorgt.

Hydraterende en beschermende Anti-Frizz Melk
Een nieuw product in deze zonnige lijn van L’Oréal Professionnel is de Solar Sublime hydraterende en beschermende Anti-Frizz Melk. Wij hebben dit product voor je getest en wij zijn overtuigd: deze Anti-Frizz Melk gaat absoluut mee in onze vakantiekoffer deze zomer!
De Anti-Frizz Melk voedt je haar langdurig en zorgt tot wel 24 uur voor glad en glanzend haar, zelfs in de meest extreme condities. Zelfs na een lange dag, buiten in de zon, voelt je haar nog superzacht en verzorgd aan. Ook fijn: de handige microdiffuse spray zorgt voor een gelijke verdeling van het product in je haar. Je haar wordt er niet vet van, maar voelt heerlijk zacht aan.

Tip 1. Voor lang haar:
Ga je een dagje naar het strand, breng dit product dan royaal aan in vochtig haar. Achterover kammen en je haar vastmaken in een nonchalante knot (of heel hip: een nonchalant rommelige zijvlecht) en je hebt er de hele dag geen omkijken meer naar. Als je ’s avonds onder de douche je haar uitspoelt voel je nog steeds hoe zacht het is.

Tip 2. Voor kort haar:
Ook met kort haar kun je een stylish strandkapsel maken. Kam je natte haar achterover en spuit een royale hoeveelheid anti-frizz melk in je haar. Even met je vingers doorkammen naar achteren en je beach look is klaar. Mocht het nodig zijn, dan kun je – bijvoorbeeld na het zwemmen – in de loop van de dag nog wat extra Anti-Frizz Melk aanbrengen.

Kijk voor meer informatie over de L’Oreal Professionnel Solar Sublime lijn op: www.lorealprofessionnel.nl

Tags: , ,