Make-up Collectie Herfst 2012 – Pure verleiding bij Guerlain

Make-up Collectie Herfst 2012 – Pure verleiding bij Guerlain

De Make-up collectie Herfst 2012 van Guerlain gaat over sensualiteit en kleur. En de ultieme kleur van de verleiding is natuurlijk rood. Vlammend rood, maar ook rossige, roze tinten staan in de herfst collectie bij Guerlain centraal. Een collectie die een ode brengt aan de eeuwige vrouwelijkheid, iets waar Olivier Echaudemaison, make-up artist en creatief directeur bij Guerlain jaloers op kan zijn.

“Jullie vrouwen hebben immers dat enorme geluk om jullie vrouwelijkheid steeds weer opnieuw te kunnen creëren. Het is toch fantastisch er de ene dag bijna jongensachtig te kunnen uitzien, de andere dag pop en jeugdig, de volgende dag gepassioneerd en verleidelijk… en toch zichzelf te kunnen blijven. Ik heb deze collectie gecreëerd zodat iedere vrouw met nog meer mogelijkheden kan spelen. Tussen rood en roze, roze en rood, varieert de collectie tussen de twee mooiste kleuren van de eeuwige vrouwelijkheid. Een ode aan twee iconische kleuren van Guerlain, twee echte sterren van het Huis: Rouge d’Enfer en Rose Angélique. Rood, Natalia (redactie: Natalia Vodanova, het model op de afbeelding boven) is er gek op! Het is voor mij een typische Guerlain verhaal. Zoveel passie en liefde! Ik heb dus een hele serie gecreëerd, gewijd aan het karakter van Rouge d’Enfer, zodat iedere vrouw mensen die haar pad kruisen in vuur en vlam kan zetten. Roze, daarentegen, heeft een zachter vrouwelijk karakter, maar is toch ook vol spanning. Rose Angélique illustreert zowel de onschuld als het ontwaken van de zintuigen en van de sensualiteit. Een veelomvattende kleur die van beige tot paars kan gaan, en die zo kenmerkend is voor de vrouwen van wie ik hou. En nu is iedereen vrij om haar kleur of haar kleuren te vinden. Aan ieder de vrijheid om te spelen!”

OLIVIER ÉCHAUDEMAISON

Bekijk hieronder de hebberigmakende beelden van de Guerlain Herfst Make-up collectie:

Make-up Collectie Herfst 2012 – Rose aux joues Blush Duo

Make-up Collectie Herfst 2012 – Rose aux joues Blush Duo

Vrouwen veranderen elke dag van kleding, lippenstift, handtas en waarom niet ook van blush? Frisse kleuren, gecombineerd in duo’s, om zichzelf mee te verrassen en zich elke dag weer anders mooi te kunnen maken. In harmonie met de lippenstift of juist in een origineel contrast. Alles mag. Een luxe doosje, in de stijl van het Huis. Olivier geeft extra tips hoe je met blush je lippenstift kunt accentueren:
– Draag je een Rode lippenstift? Combineer deze dan met een roze blush, voor een zacht vrouwelijke look, of met oranje voor een zonnige look.
– Kies je voor een Beige lippenstift? Selecteer in dat geval een blush bij de roze tinten, voor een perfect resultaat.
– Zijn je lippen Roze gestift? Neem dan een rode blush voor een compromisloos Glam’Rock effect of oranje voor een Pop look.
– En ga je voor een Oranje lippenstift, gebruik dan beige op je wangen voor een verrassend resultaat. So trendy!

Make-up Collectie Herfst 2012 - Guerlain Rouge G

Make-up Collectie Herfst 2012 - Guerlain Rouge G

De nieuwe Rouge G L’Extrait is pure verleidingskracht in een prachtige huls. Met het dubbele spiegeltje kun je waar je maar wilt een geraffineerd beauty statement maken.

Make-up Collectie Herfst 2012 - Guerlain Rouge D'Enfer & Rose Angelique

Make-up Collectie Herfst 2012 - Guerlain Rouge D'Enfer & Rose Angelique

Vurig of fris en rozig, wie ben jij vandaag? Speel met helse rode tinten en raak in vuur en vlam, of ga voor bloemige roze tinten waar je eindeloos mee kunt spelen. Gebruik als een stralende total look of speel met contrasten. Een intense mond en een zachte blik, of ga voor nude lippen met zuurstokroze intense ogen.

www.guerlain.com

Meer Make-up Trends Herfst Winter 2012 2012 bekijken? Ga dan ook naar:

Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013 – Metallic Glam bij Babor
Make-up Trends Najaar 2012: Estee Lauder Violet Underground
Make-up Look Herfst Winter 2012 2013 - Collistar Milano
Make-up Trends Najaar 2012: GOSH Herfst Look
Make-up Trends Najaar 2012: Dior Golden Jungle AW12
Make-up Trends Najaar 2012 - Matte Lippen bij Burberry Beauty
Make-up Trends Herfst 2012 - Chanel Les Essentiels Video
Make up Look Herfst 2012 - PUPA China Doll

Tags: , , , , , , , ,