GelColor by OPI

GelColor by OPI

Ja, je leest het goed. De GelColor by OPI is geen nagellak, maar een gel. Met dit GelColor systeem gaat OPI voor een langhoudende kleur en een bliksemsnel resultaat voor je lievelingen nagellak kleuren. De GelColors worden aangebracht door je beauty professional en heeft een optimale hechting waardoor jou favo OPI nagallakkleur minstens 2 weken en perfecte glans hebben.

GelColor by OPI Colors

GelColor by OPI Colors

Dus de GelColors van OPI zijn zowel een uitkomst voor handen als je teennagels.OPI heeft een ruim assortiment GelColors kleuren die exact zijn afgestemd op de OPI nagellak kleuren. De GelColors zijn geschikt voor iedereen met natuurlijke- en kunstnagels, alleen is de ColorGel op kunstnagels niet afweekbaar. Aanbrengen is gebeurd in je salon door de ultrasnelle LED technologie (per laagje 30 sec. in de OPI LED Light!) en verwijderen is eenvoudig. De natuurlijke nagel worden niet belast; de nagels hoeven ook niet ontvet te worden met een vijl. GelColors hoeven ook niet te worden opgevijld voordat ze worden afgeweekt.

GelColor by OPI

GelColor by OPI

Het verwijderen van de GelColor kan gewoon thuis met de ExpertTouch Removal Wraps. Je brengt demExpertTouch Nagellakremover aan, wikkelt de Removal Wrap om de vinger en laat dit zo’n 15 minuten intrekken. Na 15 minuten trek je de Removal Wraps van de vingertop en verwijder je restjes GelColor voorzichtig, je bent dan alweer klaar voor een nieuw kleurtje nagellak of GelColor.

Tags: , , , , , ,