PUPA Make up Look Herfst 2012 - China Doll

PUPA Make up Look Herfst 2012 - China Doll

Make up Look Herfst 2012 PUPA China Doll. Na de uitbundige zomer make-up brengt PUPA ons deze herfst een mix van herfstkleuren met Oosterse invloeden. Ingetogen Chinese popjes? Nee, zeker niet. Met de China Doll herfst make-up gaat PUPA voor een geraffineerde neo-geisha stijl.

PUPA China Doll Herfstcollectie 2012
Het accent ligt in deze collectie op de ogen met de CHINA DOLL EYESHADOW, waarin weerschijnende metallics en parel de intense kleuren maximaal tot zijn recht komen. De lippen zijn vol en gedefinieerd door de diepe kleuren van PUPA VOLUME.
De CHINA DOLL BLUSH, in het prachtig vormgegeven paletje, geeft je wangen en jukbeenderen een zachte en stijlvolle kleur. Voor een extra glanzende touch is er LUMINYS TOUCH CHINA DOLL PEARLY EDITION met pure parels. Tot slot is er geen make-up collectie compleet zonder bijpassende nagellak en PUPA heeft zes nieuwe prachtige LASTING COLOR nagellakken om je China Doll look tot in de puntjes af te maken.

PUPA China Doll Collectie

PUPA China Doll Collectie

De PUPA China Doll Herfstcollectie is in limited edition uitvoering vanaf september 2012 in de winkels te koop. Kijk voor meer informatie of voor verkoopadressen op www.pupa.nl.

Tags: , , , , , ,