Make-up Musthaves - Sephora Lip Balm en Givenchy Magic Lipgloss

Make-up Musthaves - Sephora Lip Balm en Givenchy Magic Lipgloss

De perfecte kleur voor je lippen is lastig te vinden, daarom zetten we twee make-up musthaves in de spotlight, waarmee je gegarandeerd altijd de kleur hebt die het meest bij jou past.

Givenchy komt voor dit najaar met een  Magic Lipgloss Lipcolor Revealer, een transparante lipgloss die kleurloos lijkt, maar zodra je hem op je lippen aanbrengt, transformeert in een perfecte roze tint. Chemische stofjes in de gloss reageren op de PH waarde van je huid, waardoor je altijd de voor jouw huidteint meest geschikte kleur krijgt. De Magic Lipgloss is onderdeel van de nieuwe herfst make-up collectie van Givenchy, geïnspireerd door actrice Liv Tyler.

Sephora heeft al langer zo’n magic miracle in haar collectie, een lippenbalsem waar natural beauties in no time erg verslaafd aan kunnen raken! De Color Reveal Lip Balm is Sephora’s eerste lippenbalsem, waarvan de kleur zich aanpast aan de pH van de lippen om zo een unieke roze tint te creëren. De Color Reveal Lip Balm hydrateert je lippen en geeft haar extra volume. Een echte make-up musthave voor als je van een natuurlijke look houdt en je lippen extra mooi wilt laten uitkomen. Perfect voor een dagje naar het strand!

Sephora.nl

Lees meer Make-up Trends en Musthaves:

Make-up Trends Najaar 2012 - Matte Lippen bij Burberry Beauty
Make-up Trends Herfst 2012 - Chanel Les Essentiels Video
Make-up Musthaves: Bourjois Mini Nagellakjes
MAC Heavenly Creature - een hemelse make-up
Lush Emotional Brillance Make-up
Make up Look Herfst 2012 - PUPA China Doll

Tags: , , , , , , , ,