Make-up Tips Video van Make-up artist Lisa Butler

Make-up Tips Video van Make-up artist Lisa Butler

Ben jij klaar voor de make-up tips van één van ’s werelds beroemdste make-up artists? Lisa Butler, bekend van haar werk voor de Japanse, Britse en Italiaanse Vogue en tal van andere fashion magazines, heeft al heel wat beroemdheden onder haar kwast gehad. Zo laten Victoria Beckham en Scarlett Johansson zich graag door haar onder handen nemen en heeft ze achter de schermen gewerkt voor talloze fashion shows en fashion shoots van onder andere Prada, Pucci, Missoni en Herve Leger. Dat deze dame haar vak verstaat, daar is geen twijfel over mogelijk. Dus als zij haar make-up tips en tricks met ons wil delen, dan zeggen wij daar geen nee tegen!

In de make-up tips video hieronder zie je Lisa aan het werk en legt ze uit waarom ze bepaalde make-up producten op een andere manier dan gebruikelijk aanbrengt.

Zo gebruikt ze een concealer onder de ogen, die juist een tintje warmer is dan de kleur van de foundation. De meeste mensen gebruiken juist een lichtere tint, maar door de warmere kleur wordt het blauw onder de ogen veel beter gecamoufleerd. Eventuele andere onzuiverheden camoufleert ze wel met een lichtere concealer, waarna ze met de vingers alle kleuren op het gezicht ‘blend’, voor een natuurlijk, glowing effect.

Ook wat betreft oogmake-up heeft ze zo haar eigen methoden, met een potloodje schetst ze de lijntjes boven de wimpers, in plaats van een scherpe lijn te trekken. Daarna veegt ze het zachtjes uit en zorgt er ook voor dat de plekjes tussen de wimpers meegekleurd worden, iets wat vaak vergeten wordt en waarmee je juist de oogopslag intenser maakt. Door onverwachte combinaties van kleuren oogschaduw met elkaar te mengen en donkere kleuren te gebruiken voor extra schaduweffecten, maakt ze een prachtige dromerige smokey eye.

Bekijk hieronder de Make-up Tips Video van Lisa Butler:

Ook benieuwd naar de make-up trends najaar 2012? Ga dan naar:

Make-up Trends Najaar 2012: Eyeliner Statements + Looks en Tips
Make-up Collectie Herfst 2012 – Pure verleiding bij Guerlain
Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013 – Metallic Glam bij Babor
Make-up Trends Najaar 2012: Estee Lauder Violet Underground
Make-up Look Herfst Winter 2012 2013 - Collistar Milano
Make-up Trends Najaar 2012: GOSH Herfst Look
Make-up Trends Najaar 2012: Dior Golden Jungle AW12
Make-up Trends Najaar 2012 - Matte Lippen bij Burberry Beauty
Make-up Trends Herfst 2012 - Chanel Les Essentiels Video
Beauty Tips uit Londen en Parijs - Video

Tags: , , , ,