Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013 - Babor Metallic Glam

Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013 - Babor Metallic Glam

Metallic speelt zowel in de make-up trends herfst winter 2012 2013, als in het modebeeld van dit seizoen een grote rol. Bij Babor hebben ze voor een make-up gekozen die zo cool oogt, dat het deze winter zomaar een paar graden kouder kan gaan worden…

De Metallic Glam make-up lijn van Babor is glamorous, verleidelijk, mysterieus en schittert je letterlijk tegemoet. Peter Schmidinger, de internationaal make-up directeur bij Babor heeft voor het winterseizoen twee looks ontwikkeld: Metallic Blue Night, met intense ogen in een ijzige, nachtblauwe tint en de Femme Fatale look, met extreem verleidelijke lippen.

LOOK 1: Metallic Blue Night
De Metallic Eye Shadow Collection heeft de trendkleur nachtblauw als het hart van de collectie en wordt vergezeld door drie nuances: metallic beige, taupe en antraciet. Met deze tinten worden krachtige, blauwe smokey eyes gecreëerd. Hightech pigmenten zorgen voor metaalachtige effecten en een ultra coole blik. De Super Style Mascara 03 blue met soepele was en polymeren zorgt voor een extreem verlengend effect. Met vitamine A en E zorgt de mascara tegelijkertijd voor regeneratie en bescherming van de wimpers. De subtiele rosé glanzende lippenstift Ultra Performance Lip Colour 30 Ice Rose maken de glamorous smokey eyes helemaal af.

LOOK 2: Femme Fatale
Bij de Femme Fatale look worden de ogen subtiel opgemaakt en ligt het accent juist op de lippen. De wimperrand wordt aangezet met de metallic antraciet eye shadow en de Super Style Mascara 01 black zorgt voor een zwoele oogopslag. Met de musthave lippenstift van dit seizoen: de Ultra Shine Lip Gloss 14 dramatic red hul je de lippen in pure, rode verleiding. ‘Wie de lippen zo duidelijk op de voorgrond plaatst, moet goed letten op de contouren en van tevoren de liplijnen tekenen met de Maxi Definition Lip Liner 06 classic red’, adviseert Peter Schmidinger.

Basis & Finishing Touch
Peter Schmidinger geeft make-up tips voor de basis en de finishing touch van beide looks: ‘De basis is altijd een regelmatige teint. Dat lukt het beste met de veelzijdige Perfect Finish Foundation. De ultieme finishing touch van de looks zijn de nagels. De Ultra Performance Nail Colour in de kleur 23 dramatic red past perfect bij de fonkelend rode lippen van de Femme Fatale. De tint 24 elegant mud maakt de dramatische blauwe oogmake-up van de look Metallic Blue Night helemaal af.’

Fijn om te weten: de nagellak bevat geen tolueen en formaldehyde waardoor ze bijzonder zacht is voor de nagels.

Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013 - Babor Metallic Glam Collectie

Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013 - Babor Metallic Glam Collectie

Alle producten op een rijtje:
Metallic Eye Shadow Collection €28,50
Super Style Mascara 03 blue, 01 black €21,50
Ultra Performance Lip Colour 30 Ice Rose €21,50
Ultra Shine Lip Gloss 14 dramatic red €19,50
Maxi Definition Lip Liner 06 classic red €12,00
Perfect Finish Foundation (5 tinten) €28,50
Ultra Performance Nail Colour 23 dramatic red, 24 elegant mud €9,50

www.babor.nl

 

Meer Make-up Trends Herfst Winter 2012 2013:

Make-up Trends Najaar 2012: Estee Lauder Violet Underground
Make-up Look Herfst Winter 2012 2013 - Collistar Milano
Make-up Trends Najaar 2012: GOSH Herfst Look
Make-up Trends Najaar 2012: Dior Golden Jungle AW12
Make-up Trends Najaar 2012 - Matte Lippen bij Burberry Beauty
Make-up Trends Herfst 2012 - Chanel Les Essentiels Video
Make up Look Herfst 2012 - PUPA China Doll

Tags: , , , , ,