Make-up Trends Lente en Zomer 2013 – Babor Floral Beauty

Make-up Trends Lente en Zomer 2013 – Babor Floral Beauty

Net als in de modetrends spelen bloemen in de make-up trends lente en zomer 2013 een grote rol. Als alles buiten weer in bloei gaat, bloeien wij ook weer op met roze pastels en frisse peachy tinten . Gooi de grauwsluier van de winter af en laat je inspireren met twee nieuwe looks van Babor: Floral Beauty en Eternal SUNdays.

Peter Schmidinger, internationaal make-up directeur van Babor brengt met Floral Beauty een ode aan ‘La vie en Rose’, een romantische look die altijd past. Als je zo’n pure look maakt, is een gelijkmatige tint essentieel. De ogen zijn opgemaakt in lichtroze, perzik en brons, waarbij een lijntje ‘Line Correcting Pencil’ op het onderste ooglid de ogen laat stralen. Een mooie zwarte mascara – bijvoorbeeld Waterproof Mascara Extra Stay – maakt de oogopslag compleet. Op de lippen gaat de Ultra Moist Lip Colour in ‘iced Berry’ en de nagellak in verleidelijk roze zorgt voor een finish touch van deze oh la la look.

Make-up Trends Lente en Zomer 2013: Babor Floral Beauty Look

Make-up Trends Lente en Zomer 2013: Babor Floral Beauty Look

Eternal SUNdays is een pure hommage aan St. Tropez met zon, zee en savoir vivre. Deze zomerlook 2013 bestaat ui poederige, lichte vakantiekleuren. De basis is de Mineral Foundation die de tint laat stralen. Op de ogen gaat perzik en brons en ook hier weer een lijntje Line Correcting Pencil. Ook hier zorgt een mooie ultrazwarte mascara voor de finishing touch. De lippen worden ingekleurd met Ultra Moist Lip Colour in ‘iced melon’ en tot slot geeft de nagellak in de kleur ‘St. Tropez’ de nagels een subtiele, elegante perzikkleur.

Make-up Trends Lente en Zomer 2013: Babor Eternal SUNdays

Make-up Trends Lente en Zomer 2013: Babor Eternal SUNdays

Als je meer wilt zien van Babor, of wilt weten waar de make-up producten verkocht worden ga je naar www.babor.nl.

Bekijk meer Make-up Trends Lente en Zomer 2013:

Bobbi Brown Lente Make-up 2013: It Pinks & Hot Reds
Guerlain Make-up Spring 2013: Mascara in de hoofdrol
Make-up Trends SS 2013: Brighten, Sparkle and Glow met Bobbi Brown
Wenkbrauwen in de spotlight in de Make-up Trends 2013
Make-up Inspiratie: SS13 Catwalk looks van Estee Lauder

Tags: , , , , , , ,