Katie Holmes for Bobbi Brown SS13

Katie Holmes for Bobbi Brown SS13

Smokey eyes spelen elk seizoen wel een rol, zo ook in de make-up trends lente en zomer 2013. Bobbi Brown cosmetics heeft deze klassieker opnieuw uitgevonden met een make-up musthave die elke vrouw in staat stelt om in no time een geweldige oogmake-up aan te brengen: de Long-Wear Cream Shadow Stick. Een unieke stick die je in één streek een geweldige oogopslag geeft, net als Katie Holmes op het Bobbi Brown SS13 campagnebeeld boven.

‘Long-Wear Cream Shadow Stick is designed for the modern woman on the move. Just swipe it on and go – it’s that easy’ – Bobbi Brown

De Long-Wear Cream Shadow Sticks zijn voorzien van een unieke mix van oliën, vitamine C & E en intense pigmenten. Het leuke is dat je de sticks voor heel veel verschillende looks kunt gebruiken: als gewone oogschaduw, een smokey eye, een high light en ga zo maar door. De waterproof formule garandeert je een vlekkeloze oogmake-up die tot wel acht uur lang mooi blijft, zonder dat het vervaagt of in je lijntjes gaat zitten. Een echte make-up musthave voor een lange en hete zomer!

De sticks zijn verkrijgbaar in acht tinten: Vanilla, Golden Pink, Sand Dune, Iced Blue, Forest, Shadow, Bark en Violet Plum. Katie’s ‘New Smokey Eye’ op het campagnebeeld boven is gecreëerd met Bark en Violet Plum.

Make-up Trends Lente en Zomer 2013: The New Smokey Eye

Make-up Trends Lente en Zomer 2013: The New Smokey Eye

De verkoop adviesprijs is 32 euro. Wil je meer weten? Kijk dan op www.bobbibrowncosmetics.com.

Lees en bekijk meer Make-up Trends Lente en Zomer 2013:

Make-up Trends Lente en Zomer 2013 – Bloemen bij Babor
Nieuwe Nagellak Trend: De Matte Top Coat
Make-up Trends Lente Zomer 2013: Opvallende lippen en een matte teint
Guerlain Make-up Spring 2013: Mascara in de hoofdrol
Make-up Trends SS 2013: Brighten, Sparkle and Glow met Bobbi Brown
Wenkbrauwen in de spotlight in de Make-up Trends 2013
Make-up Inspiratie: SS13 Catwalk looks van Estee Lauder

Tags: , , , ,