Make-up Trend najaar 2012 - Lip Velvet featuring Cara Delevingne

Make-up Trend najaar 2012 - Lip Velvet featuring Cara Delevingne

In de make-up trends voor het najaar van 2012 spelen uitgesproken lippen een grote rol en bij Burberry staan deze herfst matte lippen centraal. Het pronkstuk uit de Burberry Beauty make-up look voor de herfst is Lip Velvet, een langhoudende lipstick die je lippen een geweldige matte look geeft. Hoe mooi we de glossy knalkleurtjes van de zomer ook vinden, deze sophisticated make-up trend omarmen wij met liefde!

Burberry introduceert Lip Velvet in twaalf rijke, fluweelachtige kleuren. Pure pigmenten en verschillende soorten was zorgen voor een waterbestendige, langhoudende kleur. Bang voor uitgedroogde lippen hoef je niet te zijn, Lip Velvet hydrateert je lippen, terwijl de lichte, ademende textuur je lippen beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Burberry Beauty Lip Velvet najaar 2012

Burberry Beauty Lip Velvet najaar 2012

We moeten nog wel even geduld hebben, Lip Velvet is vanaf oktober 2012 bij geselecteerde Douglas winkels en via de Douglas webshop te koop.

Burberry Beauty Lip Velvet - behind the scenes

Burberry Beauty Lip Velvet - behind the scenes

Topmodel Cara Delevingne is dit najaar het gezicht van Burberry Beauty. Benieuwd naar hoe je haar look zelf kunt creëren? Wendy Rowe, Burberry Beauty Artistic Consultant legt het stap voor stap uit:

OGEN Breng Effortless Mascara in Midnight Brown Nr.02 aan aan op de bovenste en onderste wimpers.
Breng Sheer Eyeshadow in Gold Trench Nr.04 aan op het gehele ooglid.

GLOED – Breng Fresh Glow als basis aan om de huid te hydrateren en een mooie gloed te creëren.

TEINT – Breng Velvet Foundation aan vanaf het midden van het gezicht en vervaag naar buiten, voor een ongedwongen, egale huid met een fluweelachtig resultaat. Breng Sheer Concealer aan voor highlights op het gezicht en om contouren te versterken.

LIPPEN – Breng Lip Velvet Pink Azalea Nr.308 aan op de lippen. Voor een subtieler resultaat, breng aan op de vinger en dep kleur op de lippen. Breng Lip Definer Bright Plum Nr.04 gelijkmatig aan op de bovenste en onderste liplijn.

Lees ook:
Make-up Trends Herfst 2012 - Chanel Les Essentiels Video
Make-up Musthaves: Bourjois Mini Nagellakjes
Kom naar de Guerlain La Petit Robe Noire lancering in de Bijenkorf
Dsquared2 Potion for Women - Parfum met een geheim recept voor verleiding
MAC Heavenly Creature - een hemelse make-up
Lush Emotional Brillance Make-up
Make up Look Herfst 2012 - PUPA China Doll

Tags: , , , , , , , , ,