Make-up Trends SS 2013: Brighten, Sparkle and Glow met Bobbi Brown

Make-up Trends SS 2013: Brighten, Sparkle and Glow met Bobbi Brown

Nieuw jaar, nieuwe look! Wij doen mee met de make-up trends SS 2013 en gaan voor de frisse look. Een stralende huid, alsof je net een weekendje weg bent geweest is key in de make-up trends SS 2013 en zo’n flawless huidje is het perfecte palet om schitterende lichte lentekleurtjes op aan te brengen. Weg met die grauwe grijze winter, hallo fris voorjaar!

Na een winter binnen zitten kun je wel wat hulp gebruiken om je huid weer fris en stralend te krijgen. Wie anders dan Bobbi Brown kan je daar bij helpen? Met haar filosofie dat elke vrouw haar eigen unieke schoonheid kan benadrukken met make-up is dit merk bij uitstek geschikt om het mooiste in jezelf naar boven te krijgen. De nieuwe Brighten, Sparkle & Glow Collection biedt precies de producten die je nodig hebt om het nieuwe jaar fris te beginnen. Een collectie speciaal ontworpen om je gezicht op te lichten en haar een frisse glow te geven. In de collectie vind je onder andere een hele fijne Tinted Eye Brightner om effectief donkere kringen weg te werken, Sparkle eye shadow om die extra touch aan je oogopslag te geven, high shimmer lipgloss voor een beetje extra shimmer & shine en last but not least: Brightening Finishing Powder, een oplichtend gezichtspoeder dat elk vaal wintersnoetje weer laat stralen.

De Brighten, Sparkle & Glow collection wordt vanaf medio januari 2013 on counter verwacht, maar Bobbi Brown licht alvast een tipje van de sluier op met de video hieronder:

Meer Make-up Trends SS13 bekijken? Ga dan ook naar:

Nieuw iconisch parfum: Eau de Lacoste met Amy Adams
Fijne nagellak in knalkleuren: Ultra Performance Nail Colour van Babor
Wenkbrauwen in de spotlight in de Make-up Trends 2013
Make-up Inspiratie: SS13 Catwalk looks van Estee Lauder

Tags: , , , , ,