Wat wordt jouw make-up look voor de feestdagen? Ingetogen en romantisch, of pak je liever uit met een stunning glamourlook om de laatste feestjes van het jaar in stijl te vieren? Wij kiezen voor het laatste, net als PUPA. De Christmas collection van PUPA ‘Rebel Chic’ is collectie is geïnspireerd door de nacht: donkerblauw en glanzend zwart met een weerlicht van glanzende roze, violet en paars. Voor de sterke vrouw: een beetje rebels maar altijd geraffineerd!

Wij zijn weg van de nieuwe Diva’s Rouge in de opvallende donkere kleur Runny raspberry. De lipstick geeft je lippen maximale kleur en is makkelijk aan te brengen dankzij een exclusieve mix van wassen die onmiddellijk smelten op de lippen.

Ook mooi is de Glossy nailpolish in drie ultra glanzende kleuren: Runny Raspberry, Mist Grey en Punk Fuchsia. De nagellak is in één keer perfect aan te brengen, is sneldrogend en longlasting. Perfect om je look een feestelijke finishing touch te geven.

Het échte pronkstuk in de collectie is de Shimmering Touch – Shimmering body and decolleté powder. Dit intrigerende accessoire zorgt voor een magische lichtreflectie op het lichaam en decolleté. De zachte borstel verandert een extra fijn poeder in een rijke zilveren glans met een heerlijke geur. Door de borstel zachtjes te schudden tijdens gebruik is het product makkelijk aan te brengen.

Kijk voor meer informatie over de make-up collectie en voor verkoopadressen op www.pupa.nl

Lees ook:
Make-up Must-have : Partyproof make-up van Coverderm
Nieuwe Nagellak Collectie: A Winter’s Tale by Essie
Beauty Tip: Tri-Aktiline verkozen tot beste rimpelvuller van 2010
Make-up Must-have: PUPA Perfect Match Kit
Make-up Collectie herfst-winter 2010: BABOR Magic Attraction
Sans Soucis presenteert de Make-up Trends herfst/winter 2010: Smokey Grey
Make-up Collectie Najaar 2010 – Les Contrastes de Chanel
Make-up najaarscollectie 2010 – Collistar Avant-Garde

Tags: , ,