De make-up trends en de mode trends zijn nauw met elkaar verbonden. Ook make-up merk PUPA Milano kijkt altijd goed naar wat er hot and happening is en komt deze lente met de Very Vintage collectie. Een make-up lijn met een nostalgisch tintje, geïnspireerd op de jaren ’50 waarbij stijliconen zoals Grace Kelly, Audrey Hepburn en Jackie Kennedy een grote invloed hadden op het modebeeld. Invloeden die we in de lente en zomer van 2011 volop terug gaan zien.

De Very Vintage collectie van Pupa bevat unieke en onweerstaanbare producten met een moderne twist die de vrouwelijkheid versterkt en benadrukt. Geraffineerde en verleidelijke ogen, zachte en volle lippen en ultravrouwelijke en sensuele nagels. De Very Vintage make-up collectie heeft twee eyecatchers die we er even voor je uitlichten:

VERY VINTAGE LUMINYS SATIN & SHINE
Silky and Pearly Baked Eyeshadow Duo
Een technologische geavanceerde formule met een tweevoudig effect: de zijdezachte oogschaduw geeft een elegant en geraffineerd resultaat terwijl de rijke textuur met delicate parels de look doet oplichten. Kan zowel opgebracht worden met een droge applicator, als met een natte applicator voor nog meer kleurintensiteit.

Kleuren: 01 Grace Pink/Silver, 02 Icon Brown/Pink, 03 Glamour Apricot/Gold
Adviesverkoopprijs: € 17,50

VERY VINTAGE GLOSSY EYELINER
Extrablack Glossy Eyeliner
De jaren ’50 look zou niet complete zijn zonder een extra zwarte vloeibare eyeliner met een longlasting glossy finish. De formule op waterbasis is makkelijk aan te brengen door de ‘Magic Tip’ applicator. Oogheelkundig getest en geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensdragers.

Adviesverkoopprijs: € 15,75

Lees ook:
Make-up collectie voor Make-up Addicts: MAC Stylishly Yours
Beauty Must-haves voor Valentijnsdag
Make-up Must-haves voor de Lente: Butterfly Effect van Pupa Milano
MAC & Marcel Wanders limited edition make-up collective
Make-up Must-have : Partyproof make-up van Coverderm
Make-up Must-have: Clinique Superbalanced Powder Makeup SPF 15

Tags: , ,