De Perfect Match Kit van PUPA is een make-up must-have die niet op je verlanglijstje voor de feestdagen mag ontbreken. In dit mooie zilveren tasje vind je een lipstick en bijpassende nagellak voor extreem sensuele lippen en nagels met kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ultra chic voor de komende feestdagen!

In de exclusieve zilveren etui vind je een Lasting Color Shiny Nail Enamel met een bijpassende Diva’s Rouge Lipstick. Wat de Perfect Match Kit extra bijzonder maakt is dat de kits ontwikkeld zijn voor verschillende haarkleuren. Zo is Passion Red (op de afbeelding) de ideale keuze voor blondines, past Euphori Red bij bruin, Pop Pink bij licht bruin of rood en Deep Violet bij een donkere haarkleur.
Zo zijn niet alleen je nagels en lippen perfect op elkaar afgestemd, maar is het ook nog een perfecte match met je hele look!

Inhoud PUPA’S Perfect Match Kit:
– Lasting Color Shiny Nail Enamel: een nieuwe ultra presterende formule voor een glanzende en intense kleur in slechts één beweging. Long lasting, droogt snel.
– Diva’s Rouge Lipstick: heeft alles wat een lipstick nodig heeft: directe dekking, maximale kleur, vlekkeloos, extreem crèmige textuur en oogverblindende uitstraling.

Adviesverkoopprijs: € 18,50, kijk op www.pupa.nl voor meer info en verkoopadressen.

Lees ook:
Make-up Must-have: Absolute Hi-Tech Mascara van Deborah Milano
Make-up Collectie herfst-winter 2010: BABOR Magic Attraction
Sans Soucis presenteert de Make-up Trends herfst/winter 2010: Smokey Grey
Make-up Collectie Najaar 2010 – Les Contrastes de Chanel
Make-up najaarscollectie 2010 – Collistar Avant-Garde
Make-up Must-have: Clinique Superbalanced Powder Makeup SPF 15
Make-up Must-have: TITAN, kogelvrije Lippenstift
Kapsel & Haartrends: FUENTE Herfstlook 2010
Make-up Must-have: PUPA Kit 4 Eyes
Make-up Must-have: Diva’s Rouge van PUPA

Tags: , , ,