mooi haar

MET EEN KLEIN BUDGET TOCH MOOI HAAR

Wie zou er niet graag elke maand bij de kapper zitten voor een perfecte coupe? Iedereen toch wel?! Maar ja, wat nou als jouw portemonnee dat niet toelaat? Hoe kun je dan toch mooi haar hebben? Met een beetje slim denken kun je besparen op haarverzorging maar toch mooi haar hebben!

1. Laat je door de kapper adviseren welke haarstijl het beste past bij jouw haartype en goed blijft zitten tussen de knipbeurten, zodat het makkelijk te onderhouden is en niet veel (dure) stylingproducten nodig heeft.

2. Je kunt langer met je shampoo doen door een leeg flesje te bewaren. Wanneer je je haar gaat wassen, knijp je een klein beetje shampoo in het lege flesje, doe je er een flinke hoeveelheid water bij en schud je het flesje lichtjes. Hierdoor verdeel je de shampoo veel makkelijker over je haar zonder al te veel te gebruiken en het schuimt ook nog eens beter.

3. Verzamel monsterflesjes en zakjes van haarverzorgingsproducten (zitten vaak in tijdschriften) en gebruik ze of neem ze mee tijdens korte tripjes of als je ergens logeert.

mooi haar

MET EEN KLEIN BUDGET TOCH MOOI HAAR

4. In plaats van dure kleurbehandelingen bij de kapper kun je ook zelf een kleurschuim gebruiken die je er weer uit kunt wassen. Houd er wel rekening mee dat je met dergelijke schuimkleuringen niet lichter kunt en dat je je eigen haarkleur enkel wat levendiger kunt maken.

5. De ideale haarlengte is tot de schouders zodat je het goed kunt opsteken. Hierdoor hoef je niet zo veel te föhnen en krullen. Het scheelt tijd en stylingproducten.

6. In plaats van telkens weer een flinke hoeveelheid van je dure conditioner te gebruiken, kun je ook één (een dopje) deel conditioner mengen met tien delen water en dit in een spuitflesje doen. Het werkt geweldig!

mooi haar

MET EEN KLEIN BUDGET TOCH MOOI HAAR

Zie ook:
DE VOOR- EN NADELEN VAN WAXEN
NARS BRENGT EEN ODE AAN ANDY WARHOL
LANCOME SPRING 2012 MAKE-UP COLLECTIE: ROSERAIE DES DÉLICES
NIEUW PARFUM: HOUSE OF SILLAGE TIARA
CHANEL LAS VEGAS COLLECTIE OOK IN EUROPA VERKRIJGBAAR

Tags: , , ,