MINERALE MAKE-UP BY BOBBY BROWN

MINERALE MAKE-UP BY BOBBI BROWN

Bobbi Brown make-up is al jarenlang een fenomeen bij vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke make-up look. En nu lanceert Bobbi Brown dan ook eindelijk de lang verwachte Skin Foundation Mineral Make-up SPF15. Een foundation die alles wat je weet over minerale make-up herdefinieert en je – zoals we dat van Bobbi Brown gewend zijn – een perfect natuurlijke look geeft.

Bobbi gelooft dat foundation er net zo uit zou moeten zien als onze eigen huid. Daarom heeft ze verschillende formules gecreëerd die deze natuurlijke look bereiken. Het resultaat: de Skin Foundation Mineral Make-up SPF 15, een combinatie van zachte en zijdeachtige poeders die de huid glad maken en voor gewichtloosheid zorgen. En jawel! Zonder de huid te laten glimmen!

Wat dit product zo anders maakt dan andere minerale foundations? Het voelt en oogt compleet natuurlijk, daarbij maakt het de huid zacht en glad. De formule is opgebouwd uit een cocktail van vitamines en mineralen die de huid beschermen tegen schadelijk invloeden van buitenaf en tegen huidverouderende vrije radicalen. Bovendien blijft het product acht uur lang zitten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook eens op: www.bobbibrowncosmetics.com

(Randjita Mahabier)

Tags: , , , , ,