Naakte Kate Moss voor St. Tropez

Naakte Kate Moss voor St. Tropez

Als model heb je meestal wel iets van kleding aan, maar nu zien we een compleet naakte Kate Moss voor St. Tropez. Niet zo gek natuurlijk, het gaat hier immers om het populaire self-tan merk. Een icoon in de wereld van beauty doet het natuurlijk niet voor minder dan met een ander icoon. Of zoals ze het zelf zeggen: ‘The Ultimate Icon wearing The Ultimate Tan’.

Hoewel St. Tropez een leading name is in de self-tanning business, hebben ze nog nooit eerder een campagne gehad met een topmodel. Maar we moeten zeggen dat ze voor deze eerste keer wel alle registers opengooien, want wat is Kate Moss toch een beauty! De reden dat ze voor Miss Moss kozen was dan ook, dat ze hiermee hun merk hiermee voorgoed op de kaart zetten. Kate was als model altijd verbonden aan de grote modenamen in de wereld, maar met steeds meer internationale beauty campagnes op haar naam, is ze inmiddels naast een stijl icoon ook een waar beauty icoon geworden.

De campagne beelden van Kate Moss waarop ze enkel en alleen de self-tan van St. Tropez draagt zijn glamorous en doen ons verlangen naar long hot pool-side summers.  Maar dan met een mooie natuurlijk bruine tint, in plaats van een rood verbrand decolleté! Hup snel smeren!

Misschien vind je dit ook leuk:

Zomerse Make-up: Bobbi Brown Nude Beach Collection 2013
ZIEN! Dove The Real Beauty Sketches Film
Ibiza Feathers Look: een van de hipste haartrends zomer 2013
Nieuwe haartrends zomer 2013: Blond, blonder, blondst
Blote Benen Beauty Tip (voor als je niet zo blij bent met je huid)

Tags: , , , , ,