Nieuw seizoen, nieuwe nagellak!  Max Factor Glossfinity

Nieuw seizoen, nieuwe nagellak! Max Factor Glossfinity

Een nieuw seizoen kan niet zonder nieuwe nagellak, dat dachten ze bij Max Factor ook. En aangezien we ook niet elke dag hetzelfde dragen, willen we ook qua nagellak voldoende keus hebben om elke nieuwe lentelook de juiste finishing touch te geven. Max Factor Glossfinity biedt je een nagellak collectie perfect afgestemd op de lentemode en make-up trends SS13, met maar liefst negentien verschillende kleuren. Nog fijner: de Glossfinity lakjes bieden een ongekende glans die tot wel zeven dagen blijft zitten!

Max Factor Glossfinity bevat een gepatenteerde samenstelling die voor de perfecte hechting van de lak zorgt en chipping voorkomt. Bovendien zorgt de formule voor een streeploos resultaat en een glans die tot zeven dagen blijft zitten. Natuurlijk hebben ze bij Max Factor goed gekeken naar de mode- en make-up trends voor komende lente en zomer. Zo is er het levendige ‘Disco Pink’ dat goed past bij de uitbundige en levendige Hyper Tropicality trend waarbij verschillende felle kleuren met elkaar worden gecombineerd. Het zachte en creamy ‘Cute Coral’ sluit aan bij de eenvoudige, sensuele, romantische en soms verrassende ‘Perfect Poise’ trend, waarbij perzikkleuren en nudetinten in een scherp contrast staan met donkerbruin en zwart. De ‘Jade Allure’ trend gaat over luxe en verfijning met kostbare edelsteenkleuren. Het weelderige ‘Noissette’ met diep paars effect sluit naadloos aan bij deze trend. Of je nou kiest voor cool en verfijnd of dramatisch en wild, je persoonlijke glamour statement begint met Glossfinity van Max Factor.

Max Factor Glossfinity collectie

Max Factor Glossfinity - rijke juweeltinten

Max Factor Glossfinity - zomerse pinky, peachy en red tinten

Max Factor Glossfinity - zomerse pinky, peachy en red tinten

Pat McGrath, Global Creative Design Director voor Max Factor, heeft elke kleur persoonlijk uitgekozen. Pat: ‘Ik wilde altijd de ultieme rode kleur. Eén die rijk en sensueel is en die de klassieke glamour uitstraalt. We hebben de kleur geperfectioneerd en uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de Glossfinity Red Passion. Mooie nagels geven je een gevoel van glamour waarmee je je persoonlijkheid kan laten zien. Mijn alter ego zou hebben gekozen voor een iets diepere kleur, iets mysterieuzer en intenser, zoals Cobalt Blue.’

Max Factor ambassadeur en make-up artist Marie Sophie Steenaert zegt: ‘Vrouwen willen een diepe glanzende kleur die lang blijft zitten. Dit geeft een luxe uitstraling die de basis is voor elke fashion look. De Glossfinity collectie biedt veel verschillende kleuren met een mooie glans en blijft lang zitten. Mijn tip om glanzende nagellak goed aan te brengen, is om twee heel dunne laagjes nagellak aan te brengen. Wacht tot het eerste laagje droog is, voordat je de volgende laag of de top coat aanbrengt’.

Max Factor Glossfinity is vanaf mei 2013 o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat. Aanbevolen verkoopprijs: €8,99.

Meer Make-up Trends SS13 bekijken? Ga dan ook naar:

Make-up Trends SS13: MAC Fashion Sets in edgy knalkleuren
Make-up Inspiratie van de Catwalk: Backstage @ Burberry Beauty SS13
Make-up Trends Lente Zomer 2013: Go for Emerald Green!
Bourjois viert 150e verjaardag met bijzondere Bourjois mini-nagellak collectie
Make-up Trends Lente en Zomer 2013: The New Smokey Eye
Make-up Trends Lente en Zomer 2013 – Bloemen bij Babor
Make-up Trends Lente Zomer 2013: Opvallende lippen en een matte teint
Nieuwe Inglot nagellak: Wake up and smell the coffee!
Fijne nagellak in knalkleuren: Ultra Performance Nail Colour van Babor
Wenkbrauwen in de spotlight in de Make-up Trends 2013
Beauty Video: Gwyneth Paltrow voor Max Factor
Make-up Inspiratie: SS13 Catwalk looks van Estee Lauder

Tags: , , , ,