Nieuwe haartrends 2013: Blond, blonder, blondst

Nieuwe haartrends Zomer 2013: Blond, blonder, blondst

Blonde lokken krijgen een hoofdrol in de nieuwe Haartrends Zomer 2013. Niet zo gek natuurlijk, blonds have more fun! Maar dan moet het haar wel goed verzorgd zijn. Van een bosje stroblond haar wordt niemand blij. De nieuwe haartrend van deze zomer is dan ook blond, blonder, blondst. Iets wat we ook terug zien in de nieuwe haarverzorgingsproducten. Zowel Guhl als Wella en Keune hebben voor dit seizoen speciale haarverzorgingslijnen voor blond haar ontwikkeld. Producten die je haar niet alleen verzorgen en hydrateren, maar haar ook van extra kleurpigmenten voorzien, zodat je de hele zomer lang een frisse platinablonde look houdt.

Keune maakt van blond haar stralend blond haar met de Keune Blonde Enhancing Treatment Platinum. Deze versterkende mousse neutraliseert ongewenste geeleffecten in blond of blonder gekleurd haar. Dankzij de violet kleurpigmenten behoudt blond haar het natuurlijke, frisse karakter. Blonde Enhancing Treatment heeft tevens een verzorgende en hydraterende werking. Dit is te danken aan de toegevoegde pro-vitamine B5 en Phytokeratine: een uitgebalanceerde combinatie van maïs-, tarwe- en sojaproteïnes.

Ook Guhl mikt deze zomer op blondines met haar nieuwe lijn Zilver & Vitaliteit. Een shampoo, conditioner en speciale mousse met extracten van de zilverwilg en toegevoegde kleurpigmenten houden je blonde haar stralend en krachtig. Bij het wassen even goed de shampoo in laten trekken (laat het voor het optimale resultaat even een paar minuten in je haar) daarna de conditioner gebruiken en je blonde haar straalt als nooit tevoren! Wil je instant opfrissing van je blonde kleurtje? Gebruik dan de mousse en je haar is in een handomdraai weer heerlijk platinablond!

En we zeiden het al, ook Wella heeft een speciale haarverzorginglijn speciaal voor blondines. De violette shampoo met kleurpigmenten voorkomt dat natuurlijk of geblondeerd haar een gele gloed krijgt en helpt kopertinten te verwijderen. Gebruik ook de speciale conditioner voor een optimale verzorging van je frisse blonde haar.

Afbeelding boven via Keune

 

Geïnteresseerd in meer nieuwe Haartrends Zomer 2013? Dan vind je dit vast ook leuk:

Ibiza Feathers Look: een van de hipste haartrends zomer 2013
Haartips voor een nieuwe Lente Look door Wella stylist Sacha Breuer
Haar Inspiratie van de Catwalk: John Frieda @ Londen Fashion Week
Haar inspiratie – Nieuwe Looks van Schwartzkopf
Get the Catwalk Look: Grafische staart @ Studio JUX
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel - Report 1
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 2
Backstage Amsterdam Fashion Week met L’Oreal Professionnel – Report 3