Nieuwe Nagellak Trend: De Matte Top Coat

Nieuwe Nagellak Trend: De Matte Top Coat

De nieuwste nagellak trend is de matte top coat. Een sophisticated en mysterieuze matte finish zorgt ervoor dat alle ogen op jouw nagels gericht zijn.

Nail art is al een tijdje een grote beauty trend en na het spelen met kleur, glimmertjes, korreltjes, pareltjes en fluweel gaan we dit jaar weer een stapje verder in het spelen met texturen. Voorwaarde is wel dat het makkelijk aan te brengen moet zijn en dat heeft OPI helemaal goed begrepen. Met de lancering van OPI Matte Top Coat is er namelijk weer een wereld aan mogelijkheden geopend. Niet alleen kun je alle nagellak kleuren die je al hebt voortaan ook in een matte versie lakken (en heb je dus zomaar ineens twee keer zoveel lakjes in je bezit) nog leuker is het om te spelen met de oneindige mogelijkheden van de matte lak. Laat bijvoorbeeld de vrije rand bij een matte nagel glanzend of ga juist voor een glanzende nagel met een mat randje. Zie het gewoon als het mixen van verschillende materialen van dezelfde kleur in je outfit en speel met glanzende en matte figuurtjes en patroontjes. De Matte Top Coat is bedoeld voor die momenten waarop je een echt fashion statement wil maken.

Nieuwe Nagellak Trend: De Matte Top Coat

Nieuwe Nagellak Trend: De Matte Top Coat

De OPI Matte Top Coat is vanaf eind maart 2013 voor 14,25 euro verkrijgbaar bij geselecteerde drogisterijen en parfumerieën. Wil je precies weten waar? Kijk dan voor de verkooppunten op www.opi.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Nieuwe Inglot nagellak: Wake up and smell the coffee!
Valentijn nagellak van OPI
Fijne nagellak in knalkleuren: Ultra Performance Nail Colour van Babor
Feestdagen Make-up Inspiratie: Goud op je nagels
Feestdagen Make-up Inspiratie - Parels op je nagels

Tags: , , , , , ,