ONMISBARE KWASTEN

ONMISBARE KWASTEN

Goed gereedschap is het halve werk. Een setje goede kwasten is dan ook onmisbaar in je beautycase. Maar de ene kwast is zeker de andere niet. Voor blush heb je bijvoorbeeld weer een andere kwast nodig dan voor gezichtspoeder en er zijn zelfs kwasten waar je foundation mee kunt perfectioneren tot een flawless look.

Gosh Cosmetics heeft verschillende kwasten voor – zoals je van Gosh gewend bent – een prima prijsje, waarmee je jouw look tot in de puntjes kunt perfectioneren. Maar welke kwast gebruik je nu waar voor? Wij hebben de meest onmisbare kwasten hieronder voor je op een rijtje gezet:

Powder Brush
Gemaakt van eersteklas, zacht geitenhaar. De kwast is afgerond en ongelooflijk zacht om mee te werken. Ideaal voor alle soorten losse en compact poeders. 100 % natuurlijk haar. €10,99.

Foundation Brush
Gemaakt van zacht nylon haar. Ontworpen om een zijdezachte en perfecte look te creëren. Deze kwast is ideaal in gebruik voor alle soorten foundation. 100% synthetisch. €10,99.

Blusher Brush
Gemaakt van eersteklas, zacht geitenhaar. Ideaal voor het aanbrengen van blush en voor het highlighten van jukbeenderen en gezicht. 100 % natuurlijk haar. €9,49.

Eyebrow-Lash Brush
Deze kwast is ontworpen om de vorm te corrigeren van de wenkbrauwen en van de wimpers na het aanbrengen van mascara of wenkbrauwpotlood. 100% synthetish. €5,99

Lip-Eye Liner Brush
Deze kwast is perfect voor het aanbrengen van lippenstift. Geeft de perfecte finishing touch en maakt het mogelijk de contouren van de lippen perfect te schetsen. Je kunt deze kwast ook gebruiken om eyeliner aan te brengen. 100% natuurlijk haar. €5,99

EyeShadow Brush Flat
Brede, kortharige kwast, speciaal ontworpen voor alle soorten oogschaduw. 100% natuurlijk haar. € 7,99.

Eye Liner Brush Slanted
Gemaakt van zacht nylon haar. Deze kwast is perfect wanneer je de vorm van het oog wilt benadrukken en versterken. Geschikt voor natte en droge oogschaduw, eyeliners en poeders. 100% synthetisch. €7,99.

Tags: , , , , , , , , ,