OPI mooie handen award 2011 gewonnen door Candy Dulfer

OPI mooie handen award 2011 gewonnen door Candy Dulfer

Wie heeft de mooiste handen en nagels van Nederland? Volgens OPI is dat Candy Dulfer. De OPI Mooie Handen Award is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de vrouw met de mooist verzorgde handen en nagels van Nederland. De eerste award is uitgereikt aan Candy Dulfer.

In het buitenland is het vrouwen de normaalste zaak van de wereld om hun handen en nagels te laten verzorgen bij een nagelstudio of beautysalon. De trend is nu ook in Nederland flink in opkomst.
Je kunt helemaal los gaan met de laatste ontwikkelingen op nagelgebied. Van pastel- en transparante sorbet nagellakkleuren tot apps (stickers) voor op je nagels en shatters die een craquelé effect geven. Ook handverzorging is een onderdeel dat steeds meer vrouwen opnemen in hun beauty regime. Waarom wel een dure verzorgende crème op je gezicht smeren en je handen vergeten? Juist aan de handen kun je iemands ware leeftijd aflezen. Hoog tijd om ook je nagels en handen eens te vertroetelen!

Ook OPI vindt dat je handen een belangrijk onderdeel zijn van je totale look en daarom heeft het nagelverzorgingsmerk het initiatief genomen tot deze jaarlijkse OPI Mooie Handen Award. Anja Happé (links op de afbeelding) vertelt waarom Candy Dulfer de Award heeft gewonnen: ‘Candy heeft mooie slanke handen en lange vingers. Het is duidelijk te zien dat zij haar handen en nagels goed verzorgt. In haar beroep staan haar handen vaak in de spotlights dus zorgt ze ervoor dat haar handen echte blikvangers zijn. Ze durft ook te variëren met kleuren, een terechte winnares dus van deze eerste OPI award en uitgebreid OPI pakket’.

OPI heeft ook nog een paar beauty tips voor mooi verzorgde handen en nagels:

– Gebruik dagelijks een voedende handcrème (bijvoorbeeld OPI Avoplex Hi-Intensity hand & nail cream)
– Gebruik altijd een milde zeep (OPI Avoplex Liquid Soap) en scrub je handen regelmatig, bijvoorbeeld met OPI Avoplex Revitalizing Scrub.
– Knip je nagels niet, maar vijl ze met een glasvijl om haakjes te voorkomen.
– Breng dagelijks nagelriemolie aan om je nagelriemen gezond en soepel te houden want op gezonde nagels blijft nagellak veel beter zitten.

Tags: , , , , , , , ,